ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αγορά laptop: Ένας οδηγός που μας αποκαλύπτει τις κορυφαίες λειτουργίες

HUAWEI MateBook 14s
HUAWEI MateBook 14s

Έχετε αναρωτηθεί πόσο πιο απαιτητική θα ήταν η καθημερινότητά σας, αν δεν είχατε στη διάθεσή σας τα high tech εργαλεία που σας βοηθούν να ελίσσεστε στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής; Ομολογουμένως, η σημαντική πρόοδος που έχει παρουσιάσει η τεχνολογία μέσα στην τελευταία δεκαετία, έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα ζωής που απολαμβάνουμε.

Από το smartphone μέχρι τα wireless ακουστικά μας και από το tablet μέχρι τη smart TV που στολίζει το σαλόνι μας: Όλα αποτελούν ένα τεχνολογικό «οπλοστάσιο», το οποίο μας βοηθά να είμαστε γρήγοροι, ευέλικτοι και άνετοι, στους ρυθμούς ενός σύγχρονου και έντονου τρόπου ζωής. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, τι θα γινόταν αν υπήρχε μία συσκευή που θα συγκέντρωνε τα χαρακτηριστικά του απόλυτου tech «συμμάχου»; Πόσο πολύτιμο θα μας ήταν ένα high tech εργαλείο, που θα μπορούσε να συνδυάζει μία μοναδική κατασκευή με υψηλές αποδόσεις και έναν ελαφρύ σχεδιασμό;

Θέλοντας να απαντήσουμε στα παραπάνω ερωτήματα, πραγματοποιήσαμε μία έρευνα αγοράς, αναζητώντας τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται να διαθέτει ένα laptop, για να θεωρείται το «κορυφαίο» μοντέλο σήμερα. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με τα συμπεράσματα της έρευνας αγοράς μας, τα οποία θα μας βοηθήσουν να επιλέξουμε έναν προηγμένο φορητό υπολογιστή, ο οποίος θα μας προσφέρει μία αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης, που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας.

Μία multitasking καθημερινότητα απαιτεί έναν «σύμμαχο» με υψηλές επιδόσεις

Για να επιλέξουμε έναν φορητό υπολογιστή, που σταδιακά θα εξελιχθεί σε «σύμμαχό» μας, είναι σημαντικό να εστιάσουμε στις αποδόσεις του. Ακριβώς επειδή ζούμε σε μία σύγχρονη, multitasking εποχή, η οποία επιβάλλει να κάνουμε πολλά πράγματα γρήγορα και ταυτόχρονα, καλό θα ήταν να επενδύσουμε σε ένα σύγχρονο εργαλείο υψηλών επιδόσεων, το οποίο θα μας επιτρέπει να παραμένουμε δημιουργικοί και παραγωγικοί, ενώ πραγματοποιούμε πολλές και διαφορετικές εργασίες παράλληλα. Συνεπώς, αυτό που χρειαζόμαστε είναι την ταχύτητα και την κορυφαία επίδοση ενός καινοτόμου επεξεργαστή, όπως ο Intel® Core 11 11ης γενιάς. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής μας παρέχει μία ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης μέσα από το ελαφρύ και κομψό σώμα του νέου HUAWEI MateBook 14s.

Ένα προηγμένο μοντέλο που μας απελευθερώνει από το καθημερινό άγχος της φόρτισης

Ένα ζήτημα που προβληματίζει αρκετούς από εμάς σε καθημερινή βάση, είναι η μπαταρία των φορητών συσκευών που χρησιμοποιούμε, καθώς είναι ένα χαρακτηριστικό που κρίνει αν μία φορητή συσκευή μπορεί να ανταποκριθεί στο πολυάσχολο πρόγραμμα και τα απαιτητικά ωράριά μας. Ειδικότερα όσον αφορά στους φορητούς υπολογιστές, είναι απαραίτητο να επενδύσουμε σε μία συσκευή που περιλαμβάνει μία ανθεκτική μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς είναι αυτή που θα μας απελευθερώσει από το καθημερινό άγχος της φόρτισης, ενώ θα μας επιτρέπει να παραμένουμε ενεργοί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ανεξάρτητα από τη χρήση που κάνουμε. Με λίγα λόγια, χρειαζόμαστε μία μπαταρία υψηλής χωρητικότητας, η οποία σε συνδυασμό με τον κατάλληλο φορτιστή, δηλαδή έναν που φτάνει τα 90W, θα μας παρέχει έως και τρεις ώρες χρήσης με μόνο 15 λεπτά φόρτισης, όπως ακριβώς συμβαίνει με το HUAWEI MateBook 14s.

Απολαμβάνοντας καθημερινά μία ξεκούραστη εμπειρία θέασης σε οθόνη FullView

Οι βιντεοκλήσεις με συγγενείς και φίλους, η παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, καθώς και οι ώρες ατελείωτου gaming, είναι μερικές από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες της εβδομάδας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να αποκτήσουμε έναν φορητό υπολογιστή, που θα κάνει ακόμη πιο συναρπαστικές και ζωντανές αυτές τις εμπειρίες θέασης, μέσα από την κατάλληλη οθόνη; Αν θέλουμε, λοιπόν, να βελτιώσουμε την οπτική μας εμπειρία, χρειαζόμαστε μία οθόνη FullView, η οποία θα εμφανίζει ακόμη περισσότερο περιεχόμενο σε κάθε διάταξη. Αυτό κάνει, άλλωστε, και η καινοτόμα οθόνη πολλαπλής αφής του MateBook 14s της HUAWEI, η οποία διαθέτει τέσσερα στενά bezels και εμπρόσθια κάμερα, ενώ υποστηρίξει μία πλούσια γκάμα χρωμάτων. Χάρη στον αισθητήρα φωτός που περιλαμβάνει η συσκευή, μάλιστα, προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης, ώστε να είναι πιο φιλική και άνετη για εμάς, ενώ με τη διπλή προστασία ματιών, προστατεύει την υγεία των ματιών μας, περιορίζοντας αισθητά την κόπωση που αισθανόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, η συγκεκριμένη οθόνη σε συνδυασμό με το HUAWEI SOUND®, δηλαδή το ηχητικό σύστημα τεσσάρων ηχείων που περιλαμβάνει δύο tweeters και δύο woofer, ανεβάζει επίπεδο και την... ένταση στην καθημερινή απόλαυση του binge watching.

Δημιουργώντας μία «έξυπνη» συνεργασία μεταξύ συσκευών

Στη σύγχρονη καθημερινότητα, όπου σχεδόν κάθε εργασία απαιτεί τη χρήση κάποιας συσκευής, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί μία συνεργασία ανάμεσα στις «έξυπνες» συσκευές που διαθέτουμε, θα μπορούσε να μας «λύσει» τα χέρια. Αλήθεια, πόσο πιο εύκολα και προσβάσιμα θα ήταν όλα, αν μπορούσαμε με το πάτημα ενός κουμπιού να συνδέσουμε το laptop με το smartphone μας; Πλέον έχουμε αυτή τη δυνατότητα, αφού το HUAWEI Matebook 14s μπορεί και συνδέεται με κάθε συσκευή της HUAWEI -και όχι μόνο. Αρκεί απλώς να σκεφτούμε ότι μπορεί να συνδεθεί με ένα smartphone και να προβάλλει το περιβάλλον εργασίας του κινητού στην οθόνη του, ενώ εμείς μπορούμε να χρησιμοποιούμε δύο συσκευές σε μία οθόνη. Για παράδειγμα με το smartphone HUAWEI nova 9, οι δύο συσκευές μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα για να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος σε συνδέσεις μέσω καλωδίων ή άλλων εξαρτημάτων.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως αγοράζοντας έναν νέο φορητό υπολογιστή, στην πραγματικότητα πραγματοποιούμε μία σημαντική επένδυση που μπορεί να κάνει ακόμη πιο εύκολη, άνετη και απολαυστική την καθημερινότητά μας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να επενδύσουμε στις προηγμένες λειτουργίες, τις υψηλές επιδόσεις και τον λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό του HUAWEI Matebook 14s, που υπόσχεται να μας χαρίσει μία ανεπανάληπτη, σύγχρονη εμπειρία χρήσης, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.