ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η τριπλή προστασία ματιών του vivo X90 Pro 5G είναι η «απάντηση» στην ψηφιακή κόπωση της όρασής μας

Η τριπλή προστασία ματιών του vivo X90 Pro 5G είναι η «απάντηση» στην ψηφιακή κόπωση της όρασής μας

Σε μία καθημερινότητα που επιβάλλει να περνάμε αρκετές ώρες μπροστά από μία οθόνη, είτε πρόκειται για αυτή του υπολογιστή του γραφείου, είτε για εκείνη του smartphone μας, είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να προστατεύουμε τα μάτια μας από την αναπόφευκτη ψηφιακή κόπωση.

Και παρ’ ότι έχουν δημοσιευθεί αμέτρητες μελέτες σχετικά με το πόσο επιβαρύνει η ακτινοβολία της οθόνης των κινητών τα μάτια, η πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν στην αποτελεσματική προστασία τους από αυτή, είναι κάπως περιορισμένη.

Το νέο vivo X90 Pro 5G αποτελεί το πρώτο smartphone της αγοράς με δυνατότητα τριπλής προστασίας των ματιών από την ακτινοβολία του κινητού, με τη μοναδική δυνατότητα αναπαραγωγής 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων στην οθόνη. Έτσι, κάθε μεμονωμένη οθόνη του vivo X90 Pro βαθμονομείται, ώστε να εγγυάται ότι η απόδοση χρώματος της οθόνης ταιριάζει πολύ με αυτό που μπορούν να δουν τα ανθρώπινα μάτια. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει HDR10+ και SGS χαμηλό μπλε φως, θόλωση χαμηλής κίνησης, χαμηλό τρεμόπαιγμα, πιστοποιήσεις χαμηλού μπλε φωτός AI, καθώς και ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz, ιδανικό για πολλές gaming εμπειρίες. Το X90 Pro 5G διαθέτει, επίσης, διπλό στερεοφωνικό ηχείο, γραμμικό κινητήρα X-Axis για να ζήσεις την απόλυτα καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία και πλούσια οπτική ανάδραση σε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια για κινητά.

Ένα smartphone που μας προστατεύει από την ακτινοβολία

Η απόφαση του να περιορίσουμε οικειοθελώς τη χρήση του smartphone μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι αρκετά ωφέλιμη και σε βάθος χρόνου μπορεί να αποφέρει πολλά θετικά στη ζωή μας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα και από όλους μας επιτεύξιμη.

Βλέπετε, σε μία εποχή που σχεδόν τα πάντα πραγματοποιούνται ψηφιακά, μέσα από μία οθόνη, από τις πληρωμές των λογαριασμών μας, μέχρι την εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας, πόσο εύκολο είναι να πούμε πως θα αφήσουμε στην άκρη το smartphone μας; Βέβαια, ακόμη και αν πάρουμε τη μεγάλη απόφαση, όλο και κάποια αναπάντεχη ειδοποίηση θα φωτίσει την οθόνη της συσκευής και θα μας πείσει να ξεπεράσουμε το ημερήσιο χρονικό όριο που έχουμε θέσει στον εαυτό μας.

Ακριβώς για αυτό, χρειαζόμαστε μία πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη λύση, η οποία δεν θα μας περιορίζει στην καθημερινότητα και δεν θα μας υποχρεώνει να απαρνηθούμε τις ευκολίες που μας προσφέρει το κινητό μας. Αυτήν τη λύση, λοιπόν, μας την προσφέρει ο κορυφαίος κατασκευαστής smartphone της Κίνας, δηλαδή η vivo, με τη νέα «ναυαρχίδα» της, το προηγμένο μοντέλο vivo X90 Pro 5G. Πρόκειται μία συσκευή που διαθέτει ένα premium design υψηλής τεχνολογίας και είναι εξοπλισμένη με τριπλή προστασία ματιών από την ακτινοβολία που παράγει η οθόνη του κινητού. Γιατί, λοιπόν, να αλλάξουμε τις αγαπημένες μας συνήθειες, για να προφυλάξουμε την όρασή μας, αφού έχει προνοήσει ήδη η vivo για αυτό.

Απολαμβάνοντας καθημερινά μία καθηλωτική και ξεκούραστη εμπειρία χρήσης

Αρκεί να αναλογιστούμε πόσο πιο ξεκούραστη και εύκολη θα είναι η καθημερινότητά μας, εντάσσοντας σε αυτήν ένα smartphone που προστατεύει τα μάτια μας, για να καταλάβουμε πως το vivo X90 Pro 5G είναι ο high tech «σύμμαχος» που έλειπε τόσο καιρό από τη ζωή μας. Μάλιστα, η κορυφαία, edge display οθόνη της συγκεκριμένης συσκευής υποστηρίζει τη λειτουργία HDR10+, μπορεί να αναπαράγει έως και 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, ενώ σε συνδυασμό με το ισχυρό σύστημα ηχείων, το οποίο βασίζεται σε στερεοφωνικούς ήχους και Hi-Res Audio, μας προσφέρει καθηλωτικές οπτικοακουστικές εμπειρίες θέασης και gaming, με μία πρωτόγνωρα ρεαλιστική αίσθηση.

Παρόλα αυτά, τα πλεονεκτήματα του vivo X90 Pro 5G δεν περιορίζονται μόνο στην οθόνη του. Διότι πρόκειται για μία συσκευή που είναι εξοπλισμένη με μία κύρια κάμερα ZEISS 1 ίντσας, η οποία διαθέτει έναν καινοτόμο αισθητήρα IMX989 και προσφέρει 77% μεγαλύτερη περιοχή φωτοευαισθησίας, δηλαδή ό,τι χρειαζόμαστε για επαγγελματικές, εντυπωσιακές λήψεις βίντεο και φωτογραφιών. Επιπλέον, χάρη στους δύο ισχυρούς επεξεργαστές του, το vivo X90 Pro 5G μας παρέχει μία ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης με αξεπέραστη ποιότητα και απόδοση, μία καθημερινή εμπειρία που υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τη σχέση με το smartphone μας προς το καλύτερο.

Το σίγουρο είναι πως σε μία εποχή που απαιτεί να είμαστε διαρκώς online, ένα smartphone που προστατεύει τα μάτια μας από την ακτινοβολία του, είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απολαμβάνουμε περισσότερο την επαφή με το κινητό μας. Και αυτό είναι το προνόμιο που μας παρέχει το νέο vivo X90 Pro 5G, μία μοντέρνα, σύγχρονη συσκευή, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού χρήστη!