ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TCL smartphones για την πιο επαναστατική full color paper-like οπτική εμπειρία

TCL smartphones για την πιο επαναστατική full color paper-like οπτική εμπειρία

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και οι οθόνες είναι γύρω μας παντού, ενώ τα παιδιά μας μεγαλώνουν, από την πρώτη στιγμή που έρχονται στον κόσμο, μέσα σε ένα εντελώς πλήρως ψηφιακό περιβάλλον.

Παρά τις τεχνολογικές ανακαλύψεις, ωστόσο, που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και καλύτερη, δεν παύει να μας διακατέχει ανησυχία για το αύριο.

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν, είναι πώς θα είμαστε βέβαιοι ότι η τεχνολογία λειτουργεί υπέρ μας και όχι εναντίον μας; Για παράδειγμα, πώς θα διαβεβαιωθούμε ότι οι οθόνες που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις οποίες εκτίθενται τα δικά μας μάτια αλλά και των παιδιών μας από πολύ νωρίς, είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς;

Η TCL, η τεχνολογική εταιρεία που ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, δημιουργώντας συσκευές smartphones και tablets που είναι προσιτές σε όλους, φέρνει αποκλειστικά τώρα στα χέρια μας την τεχνολογία NXTPAPER, σε τρεις συσκευές, αρχικά και σε όλο το φάσμα των προϊόντων της στη συνέχεια.

Πρόκειται για μία τεχνολογία που δεν επηρεάζει την όραση, ενώ πλέον έχουμε όλοι μας τη δυνατότητα να την προμηθευτούμε: Αρκεί να επιλέξουμε τις συγκεκριμένες τρεις συσκευές που διαθέτουν αυτήν την τεχνολογία και η οποία αποτελεί αποκλειστικότητα της TCL!

Τα πρώτα smartphones με τεχνολογία οθόνης NXTPAPER που θα μας συναρπάσουν

Όλοι έχουμε έναν καθημερινό «σύμμαχο», ο οποίος μας βοηθάει να οργανώνουμε το πρόγραμμά μας, να κλείνουμε τα ραντεβού μας, να χαλαρώσουμε από τις υπερωρίες και τα απανωτά meetings. Ο λόγος φυσικά, για το smartphone μας, το οποίο μπορούμε να έχουμε μαζί μας πάντα και παντού. Τι γίνεται όμως, με το επιβλαβές μπλε φως, που υπάρχει στις οθόνες; Την απάντηση έρχονται να δώσουν τα τελευταία smartphones NXTPAPER, TCL 40 NXTPAPER και TCL 40 NXTPAPER 5G, που προσφέρουν κορυφαία άνεση στα μάτια και διαθέτουν πιστοποίηση hardware από την TÜV για χαμηλό επιβλαβές μπλε φως.

Και για εμάς που αναρωτιόμαστε ποιο από τα δύο μοντέλα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες μας, αρκεί να γνωρίσουμε τις διαφορές τους: Το μοντέλο TCL 40 NXTPAPER διαθέτει οθόνη 6.78 ιντσών με FHD+ ανάλυση, ρυθμό ανανέωσης 90Hz και punch hole για την 32MP selfie. Μάλιστα, για τις πιο ινσταγκραμικές στιγμές μας, στο πίσω μέρος διαθέτει την 50MP κύρια, μία 5MP ultra wide και έναν 2MP macro. Όσον αφορά στον αποθηκευτικό χώρο του smartphone, προσφέρει 256 GB, 8 GB μνήμη RAM με επιπλέον επέκταση εικονικής μνήμης RAM 8GB, τον MediaTek Helio G88 (MT6769) και μπαταρία 5.010mAh που υποστηρίζει 33W γρήγορη φόρτιση.

Από την άλλη, το TCL 40 NXTPAPER 5G έχει οθόνη 6.6 ιντσών με HD+ ανάλυση, ρυθμό ανανέωσης 90Hz και notch για την 8MP selfie. Στο module του υπάρχει η 50MP κύρια κάμερα, ένας 2MP depth και ένας 2MP macro. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 256 GB, η μνήμη RAM στα 6 GB, με επιπλέον επέκταση εικονικής μνήμης RAM 6GB, ο επεξεργαστής που διαθέτει είναι ο MediaTek Dimensity 6020 (MT6833) και η μπαταρία των 5.000mAh υποστηρίζει 15W γρήγορη φόρτιση.

Έξτρα tip για εμάς, που το «Νο1» ζητούμενο μας, από το νέο smartphone που θα επιλέξουμε είναι η ταχύτητα: Το TCL 40 NXTPAPER 5G είναι φτιαγμένο για τον υποδειγματικό επαγγελματία που θέλει να είναι συνδεδεμένος ανά πάσα στιγμή, μιας και προσφέρει εξαιρετική άνεση στα μάτια και αστραπιαία συνδεσιμότητα 5G για εύκολη εκτέλεση εργασιών, ενώ βρίσκεται εν κινήσει.

Το βραβευμένο tablet που προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε

Αν υπάρχει κάτι που σίγουρα ξεχωρίζει μία απλή smart συσκευή, από μία καινοτόμο έξυπνη «προσθήκη» στην καθημερινότητά μας, δεν είναι άλλο από την παγκόσμια αναγνώριση. Όπως ακριβώς συνέβη με το NXTPAPER 11 της TCL, που έλαβε το iF DESIGN AWARD για την καινοτόμο paper-like οθόνη του, χάρη στον κορυφαίο σχεδιασμό και την απαράμιλλη τεχνολογία φροντίδας ματιών. Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο, με σχεδόν 11.000 συμμετοχές από 56 χώρες το 2023.

Το TCL NXTPAPER 11 λοιπόν, είναι εξοπλισμένο με την πρωτοποριακή τεχνολογία NXTPAPER 2.0, ενώ η φωτεινότητα της οθόνης του tablet είναι η καλύτερη στην κατηγορία του, με έως και 500 nits. Έτσι, εξακολουθεί να «πετυχαίνει» τα σημεία αναφοράς της TÜV για μείωση του μπλε φωτός και διασφαλίζει, με αυτόν τον τρόπο, ότι οι χρήστες μπορούν να εργάζονται και να παίζουν με ασφάλεια, χωρίς να καταπονούν τα μάτια τους.

Φυσικά, τα πλεονεκτήματά του δεν σταματάνε εκεί, αφού είναι σχεδιασμένο με αντιθαμβωτικές δυνατότητες και είναι ιδανικό για απόλαυση σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Επιπλέον, η λειτουργία ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας χρώματος, μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε τον θερμό και τον ψυχρό τόνο της οθόνης, σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, με αποτέλεσμα μια πιο άνετη και προσαρμοσμένη εμπειρία προβολής. Και για εμάς που θέλουμε να είμαστε alert όλη την ημέρα, το εξαιρετικά φορητό TCL NXTPAPER 11, που είναι το ελαφρύτερο tablet στην κατηγορία του μόλις 462g και πάχος μόλις 6,9mm, διαθέτει μπαταρία 8000mAh για την πιο online streaming εμπειρία -έως και 10 ώρες, θα γίνει αναμφίβολα το αγαπημένο μας.

Η νέα σειρά συσκευών της TCL μπορεί να κάνει τη διαφορά και να φέρει τις τεχνολογικές εξελίξεις στο… χέρι μας. Διότι, μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή τον ψηφιακό κόσμο που ανοίγεται μπροστά μας από το smartphone και το tablet μας, χωρίς να αγωνιούμε για το πώς επιδρά αυτό στα μάτια μας. Με την αποκλειστική τεχνολογία NXTPAPER της TCL, είμαστε βέβαιοι πως κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε!