ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μία επιχείρηση που δεν χρησιμοποιεί …μετρητά

Μία επιχείρηση που δεν χρησιμοποιεί …μετρητά

Συναλλαγές αποκλειστικά με κάρτες; Δύσκολο να το φανταστεί κανείς. Η επιβολή των capital controls έκανε πολύ κόσμο να καταφύγει στο πλαστικό χρήμα. Κάποιοι όμως είχαν υλοποιήσει την ιδέα πριν την επιβολή των ελέγχων κεφαλαίου!

Η Tennis Square, μία ακαδημία τένις που έχει δημιουργηθεί από τους νέους επιχειρηματίες και προπονητές Τριάντη Αποστόλη και Φιλίππου Δημήτρη και οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο Μαρούσι είναι η πρώτη «χωρίς μετρητά» εταιρεία στην Ελλάδα και γι’ αυτό το λόγο έχει και την υποστήριξη της Mastercard.

Στους χώρους της Tennis Square, όλες οι συναλλαγές γίνονται γρήγορα και εύκολα, απλά και μόνο με τη χρήση καρτών. Είτε πρόκειται για ανέπαφες συναλλαγές, είτε για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τη χρήση σταθερών ή mobile POS τερματικών, τα μέλη της Tennis Square απολαμβάνουν ασφαλείς ηλεκτρονικές πληρωμές σε κάθε τους δραστηριότητα στην ακαδημία.

Στο χώρο της ακαδημίας, η νέα αυτή πραγματικότητα ισχύει τόσο για την πληρωμή μαθήματος ή συνδρομής, την πληρωμή για χρήση γηπέδου, την αγορά κάποιου είδους απ’ το κατάστημα, αλλά και την κατανάλωση στο μπαρ.

Οι νέες εγκαταστάσεις της Tennis Square λειτουργούν από τον περασμένο Ιούνιο και όπως σημειώνουν οι δύο επιχειρηματίες η κατάργηση της χρήσης των μετρητών τους έχει επιτρέψει να ολοκληρώνουν πιο γρήγορα τις συναλλαγές και να έχουν ανά πάσα στιγμή εικόνα για την κατάσταση του ταμείου της επιχείρησης.

Σχετικές ειδήσεις