Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Εφευρετικός! Πουλούσε φιστίκια, πορτοκαλάδα και... self test στο λιμάνι του Πειραιά

Newsbomb

Αντιμέτωποι με ένα παράδοξο θέαμα ήρθαν οι ταξιδιώτες στο λιμάνι του Πειραιά λίγο πριν σαλπάρουν με το πλοίο προς τα ελληνικά νησιά.

Ένας εφευρετικός πωλητής, εκτός από φιστίκια, πορτοκαλάδες και μαντολάτα είχε στον πάγκο του και... self tests ύψους πέντε ευρώ.

Καθώς το κοντινότερο φαρμακείο βρίσκονταν μερικά χιλιόμετρα μακριά από το λιμάνι, ένας άνδρας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία καθώς τα self tests είναι απαραίτητα για τα παιδιά που θέλουν να πάνε διακοπές στα νησιά.

Φυσικά προκύπτουν ερωτηματικά για τη δράση του συγκεκριμένου πωλητή στο λιμάνι του Πειραιά καθώς δεν μπορεί να είναι γνωστή ούτε η γνησιότητα των τεστ, ούτε κατά πόσο είναι αξιόπιστα, ενώ άγνωστο παραμένει και το από πού τα προμηθεύτηκε.

Σύμφωνα με το STAR, ο άνδρας δήλωσε πως δεν ξέρει αν πρέπει να τα πουλάει, αλλά είδε τον κόσμο να τα ζητάει συνέχεια και σκέφτηκε να πάρει μερικά χωρίς να γνωρίζει πως αυτό που κάνει απαγορεύεται.

Υπενθυμίζεται πως για τους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τα νησιά είναι υποχρεωτικό το αρνητικό self test, σύμφωνα με την ΚΥΑ που εκδόθηκε για έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Σοβαρό επεισόδιο με άλλο αστυνομικό είχε ο κατηγορούμενος της Ηλιούπολης