ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Η καυστική απάντηση Πικέ και Renault στην τραγουδίστρια

Σακίρα: Η καυστική απάντηση των Casio και Renault στην τραγουδίστρια
Η Σακίρα.
AP

«Τα ρολόγια μας αντέχουν περισσότερο από τη σχέση σου με τον Πικέ», απάντησε λογαριασμός της...  Casio στην Σακίρα.

Χαμό έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι της Σακίρα με τίτλο «Bzrp Music Sessions 53» που εμπεριέχονται στίχοι με «σπόντες» και ειρωνείες προς τον πρώην σύζυγό της, Ζεράρ Πικέ και την απιστία του.

Το τραγούδι έχει σαρώσει σε προβολές στο YouTube. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, η Σακίρα ακούγεται να λέει: «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», υπονοώντας ότι οι δύο εταιρείες είναι «κατώτερης ποιότητας» από τις άλλες δύο.

Ένας λογαριασμός που υποστήριζε ότι ήταν της εταιρείας Casio, όμως επρόκειτο απλά για troll απάντησε στην Κολομβιανή σταρ με ένα tweet. «Προς υπεράσπιση των ρολογιών Casio μας, η μπαταρία διαρκεί περισσότερο από τη σχέση του Πικέ και της Σακίρα», έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο twitter η εταιρεία ρολογιών.

Παράλληλα, η Renault χρησιμοποιώντας μέρος του ρεφρέν του τραγουδιού απευθύνθηκε στην τραγουδίστρια: «Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!» έγραψε στο Twitter.

Η εταιρεία συνόδευσε την ανάρτηση με την εικόνα ενός κόκκινου Twingo με έναν κύκλο με τον αριθμό 22 στην πόρτα του οδηγού. Ο αριθμός παραπέμπει στον στίχο «Αξίζω για δύο 22χρονα», την ηλικία που είχε η Κλάρα Κία, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ.

Ο Πικέ πίκαρε τη Σακίρα πηγαίνοντας στο γήπεδο με Twingo

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Πικέ, δεν άφησε αναπάντητες τις σπόντες της Σακίρα μέσω του νέου της τραγουδιού και πέρασε στην αντεπίθεση.

Το πρωί της Κυριακής (15/1), ο Πικέ πήγε στο προπονητικό κέντρο με ένα Renault Twingo.

Σχετικές ειδήσεις

Σακίρα και Μάιλι Σάιρους: Tα τραγούδια για τους πρώην τους στην κορυφή των views

Τα «καρφιά» του Πικέ στη Σακίρα μετά το νέο της τραγούδι

Σακίρα: Κατηγορείται για λογοκλοπή στο νέο της τραγούδι που... κοροϊδεύει τον Πικέ