TRAVEL

Λευκό Βέλος: Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και 55 λεπτά - Οι πρώτες εικόνες από ψηλά (vid)

Λευκό Βέλος: Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και 55 λεπτά
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο
Youtube/Screen grab

Το Λευκό Βέλος αλλάζει τα δεδομένα στις μετακινήσεις καθώς υπόσχεται να κάνει το Θεσσαλονίκη – Αθήνα σε λιγότερο από 4 ώρες.

Το Λευκό Βέλος έκανε το παρθενικό του ταξίδι και άφησε άριστες εντυπώσεις. Το γρήγορο τρένο φέρνει πιο κοντά Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τα εισιτήρια να κυμαίνονται από 55 έως 65 ευρώ. Αφού ολοκληρωθούν μια σειρά από έργα στις ράγες, που είναι προγραμματισμένα για τους επόμενους μήνες ο χρόνος θα κλειδώσει στις 3 ώρες και 25 λεπτά.

Οι αμαξοστοιχίες ETR470 διαθέτουν εννέα βαγόνια, ένα εκ των οποίων είναι εστιατόριο και μπαρ, τρία βαγόνια πρώτης θέσης και πέντε οικονομικής. Κάθε αμαξοστοιχία μπορεί να μεταφέρει έως και 475 επιβάτες και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις, για ένα ξεκούραστο και γρήγορο ταξίδι, βελτιώνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία.

Δείτε το βίντεο από την ομάδα Up Drones:

Λευκός Βέλος: Οι υπηρεσίες που παρέχει το τρένο

Οι επιβάτες των ETR τρένων μπορούν να επωφεληθούν από υπηρεσίες όπως:

  • Εστιατόριο -Bar: Οι υπηρεσίες παρέχονται στον αναβαθμισμένο χώρο του εστιατορίου & στην υπόλοιπη αμαξοστοιχία (στις θέσεις των επιβατών) σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Στους επιβάτες της Ά θέσης παρέχονται δωρεάν αναψυκτικό/καφές, νερό και σνακ στη θέση του επιβάτη.
  • Παρέχεται η δυνατότητα φύλαξης χειραποσκευών στους σταθμούς της Αθήνας, Λάρισας & Θεσσαλονίκης.
  • Για AμεA/AMK παρέχονται ειδικές υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό για την πρόσβαση στους σταθμούς και τα τρένα.
  • Επίσης υπάρχει συνεχής ενημέρωση του επιβατικού κοινού στις αποβάθρες και επί των τρένων, παροχή ρεύματος: Πρίζες εντός των τρένων.
  • Δίνεται η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μικρών ζώων σε κλουβί με μέγιστες διαστάσεις 50x40x70. Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς μεγαλόσωμων σκύλων. Εξαιρούνται οι σκύλοι οδηγοί.
  • Εφαρμόζονται όλα τα μέτρα προστασίας κατά της COVID - 19 που προβλέπονται από τους κανονισμούς της εταιρείας.