ΖΩΔΙΑ

Ταύρος ημερήσια πρόβλεψη 12/05: Ρυθμίζονται παλιές οικονομικές υποθέσεις, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα

Ταύρος ημερήσια πρόβλεψη 12/05: Ρυθμίζονται παλιές οικονομικές υποθέσεις, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Προσοχή στα προσωπικά! Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να παρέμβει είτε από κακία, είτε επειδή έχει απωθημένα που... δεν κρατιούνται!

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους μπορεί να ρυθμιστεί μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα, ίσως μάλιστα σου ζητηθεί να «λαδώσεις» κάποιον/α για να γίνει η δουλειά σου. Να θυμάσαι ωστόσο ότι η συνδιαλλαγή με άτομα που «έχουν τα μέσα», δεν είναι μόνον δικό σου «προνόμιο» κι εύκολα μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων εξ αιτίας μιας ανάλογης πρακτικής από… άλλους! Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες ή/και τις συλλογικές δράσεις σου, με όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, να… ορίζουν και το παρόν!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/05

Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να παρέμβει στα προσωπικά σου, είτε από κακία, είτε επειδή έχει απωθημένα που... δεν κρατιούνται! Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μια σχέση, ας είσαι λοιπόν επιφυλακτικός/η απέναντι σε εκμυστηρεύσεις που υποτίθεται πως στοχεύουν στην προστασία σου αλλά μάλλον επιδιώκουν να σε θέσουν... εκτός μάχης! Επιπλέον, ένα πρόσωπο από το παρελθόν επανέρχεται... δριμύτερο, μπερδεύοντας την κατάσταση όσο δεν πάει.