ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 27/05: Ένα πρόσωπο από παρελθόν θέλει μια δεύτερη ευκαιρία

Σκορπιός Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 27/05
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση στα εργασιακά σου.
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, μια νέα συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να μπει στην... αίθουσα αναμονής.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση στα εργασιακά σου, κάτι που μπορεί να κρύβει πίσω του και μια ερωτική αντιζηλία, το πιο σημαντικό όμως για σένα είναι να «κόψεις μαχαίρι» μια ανθυγιεινή συνήθεια, πριν το «κακό» μέσα σου προκαλέσει μια ανεπανόρθωτη βλάβη. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, μια νέα συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να μπει στην... αίθουσα αναμονής, μέχρι να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες, την ίδια στιγμή όμως, ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει παρελθόν μπορεί να σου προσφέρει την εναλλακτική λύση που χρειάζεσαι.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 27/05

Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου ζητά μια δεύτερη ευκαιρία, ότι κι αν γίνει όμως μεταξύ σας μην το δέσεις «κόμπο», αφού υπάρχουν πολλά σημεία που χρήζουν διευκρινίσεων. Επιπλέον, λάβε τα δέοντα μέτρα ως προς την υγιεινή και προστασία σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, πρόσεξε μήπως τα λόγια που βάζει κάποιος/α ή και οι δικές σου υποψίες σε μεταφέρουν αυτομάτως από τον «παράδεισο» στην… κόλαση!