ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 25/06: Ίσως συμβεί κάτι καθοριστικό στην οικογένειά σου

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 25/06: Ίσως συμβεί κάτι καθοριστικό στην οικογένειά σου
Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί εύκολα να νιώσεις ότι «πνίγεσαι» και να αναζητήσεις «καταφύγιο» κάπου αλλού
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Καλείσαι να απαλλαγείς από την βρωμιά ή/και την αρνητική ενέργεια που έχει μαζευτεί γύρω σου και μέσα σου

Με τη Σελήνη στον Ταύρο να αναδεικνύει οικονομικά προβλήματα ή/και μια έλλειψη αγαθών, θα πρέπει κι εσύ να είσαι πιο «μαζεμένος/η» και να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη υποχρεώσεων κι ένας λόγος παραπάνω είναι ότι η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού θα… ατυχήσουν! Μπορείς πάντως, να προλάβεις μια ζημιά που πάει να γίνει εντοπίζοντας έγκαιρα το πρόβλημα. Παράλληλα, καλείσαι να απαλλαγείς από την βρωμιά ή/και την αρνητική ενέργεια που έχει μαζευτεί γύρω σου και μέσα σου. Ίσως όμως να συμβεί και κάτι καθοριστικό στην οικογένειά σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/06

Αν είσαι μόνος/η, με τον Άρη στο ζώδιό σου έχεις την τάση να χώσεις την μύτη σου σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν, κάτι που στην παρούσα φάση είναι σαν να πηγαίνεις γυρεύοντας για μπελάδες, ίσως μάλιστα να βρεθείς στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί εύκολα να νιώσεις ότι «πνίγεσαι» και να αναζητήσεις «καταφύγιο» κάπου αλλού, πρόσεξε όμως μήπως και πάλι πέσεις στα χειρότερα.