ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 04/07: Θα έχεις μια σημαντική συνάντηση

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 04/07
Ο Ερμής στο 10ο ηλιακό οίκο σου αναδεικνύει το έργο σου, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου για μια διάκριση.
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο 10ο ηλιακό οίκο σου, το ερώτημα είναι αν καλύπτεσαι από μια σχέση, που βασίζεται στη δημόσια εικόνα σου .

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά το πρόσωπο της ημέρας, φαίνεται ωστόσο πως θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη στις δουλειές, παρά στα προσωπικά σου. Ίσως μάλιστα να φερθείς σπασμωδικά ή να σε πιάσουν τα… υποχόνδριά σου! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο 10ο ηλιακό οίκο σου αναδεικνύει το έργο σου, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου για μια διάκριση, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή και με κάποιον/α που κατέχει μια θέση-κλειδί και θα σου δώσει πρόσβαση σε ένα ευρύτερο κοινό. Ενδέχεται βέβαια να σχολιαστούν και πολλά γύρω από την προσωπική σου ζωή αλλά... αυτά συμβαίνουν με τις «φίρμες»!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 04/07

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο 10ο ηλιακό οίκο σου, το ερώτημα είναι αν καλύπτεσαι από μια σχέση, που βασίζεται στην δημόσια εικόνα σου κι αυτό γιατί, η αφορμή κι η αιτία του σουξέ που έχεις είναι η επαγγελματική ή/και κοινωνική διάκριση σου, με το «αγνό» συναίσθημα να έρχεται τελευταίο και… καταϊδρωμένο! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να δρέψεις τις δάφνες σου με το ταίρι σου και μια καλή παρέα για συντροφιά!