ΖΩΔΙΑ

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Θα μάθεις ένα οικογενειακό μυστικό

Λέων | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07
Τα προβλήματα φίλων ή γνωστών είναι σήμερα εκείνα που ξεχωρίζουν.
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου «παίζει» μεταξύ προσδοκίας και διάψευσης κι όσο μεγαλύτερη είναι οι πρώτη, τόσο πιο «εκκωφαντική» θα είναι η δεύτερη.

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα συνηγορεί στην ενασχόλησή σου με μυστικά μιας… άλλης εποχής, που μπορεί να έχουν και μια «μεταφυσική» διάσταση, ίσως μάλιστα να συνειδητοποιήσεις πως κουβαλάς μια ιδιαίτερη κληρονομιά. Δεν αποκλείεται ωστόσο να ανακαλύψεις και την πηγή μιας «κακοδαιμονίας», που σε «κυνηγάει», ένα οικογενειακό μυστικό δηλαδή που «θάφτηκε» στη λήθη αλλά για έναν… περίεργο λόγο σε «βαραίνει». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου «παίζει» μεταξύ προσδοκίας και διάψευσης κι όσο μεγαλύτερη είναι οι πρώτη, τόσο πιο «εκκωφαντική» θα είναι η δεύτερη!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/07

Τα προβλήματα φίλων ή γνωστών είναι σήμερα εκείνα που ξεχωρίζουν, πριν όμως μπεις στη διαδικασία να βοηθήσεις, να θυμάσαι ότι η κατάσταση δεν είναι ακριβώς όπως σου παρουσιάζεται, με κίνδυνο να μπλέξεις κι εσύ σε μια ερωτική ίντριγκα και να γίνεις μέρος του προβλήματος. Κι αν μεν είσαι μόνος/η, μικρό το κακό, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση δεν αποκλείεται να «παρεξηγηθείς» από το ταίρι σου και να έχεις… άλλα μετά!