ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Πρόσεχε την υγεία σου

Αιγόκερως | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα βάζει σε πρώτο πλάνο τις οικογενειακές υποθέσεις σου, συν τις δουλειές που συνδέονται με αυτές.
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου προέχει το να φροντίσεις για την υγεία σου,

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα βάζει σε πρώτο πλάνο τις οικογενειακές υποθέσεις σου, συν τις δουλειές που συνδέονται με αυτές. Επιπλέον μπορεί να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία αλλά και κάποια δικά σου ενδιαφέροντα που κόντευες να ξεχάσεις. Κατά τα άλλα βέβαια μπορεί να σε κάνει… ανεξήγητα συναισθηματικό/η αλλά να που και κάποιες φορές οι «σκληροί» λυγίζουν και το αν αυτό σε συμφέρει ή όχι «είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο»! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου προέχει το να φροντίσεις για την υγεία σου, ισορροπώντας ανάμεσα σε μια «κλασική» αγωγή και μια «εναλλακτική».

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/07

Αν καταφέρεις να… βγάλεις από τη μέση τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, θα έχεις κι ένα επιπλέον θέμα να αντιμετωπίσεις, που δεν είναι άλλο από την υπερβολική ευαισθησία που δείχνει το ταίρι σου κι αν από τη μια πλευρά νιώσεις περήφανος/η αναλαμβάνοντας ένα ρόλο προστάτη, από την άλλη μην είσαι καθόλου σίγουρος/η πως θα αντέξεις αυτήν την «αδυναμία», από τη στιγμή που τα «σκάγια» θα πάρουν κι εσένα.