ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Σταρ του Χόλιγουντ στο συνέδριο των Δημοκρατικών

Βίντεο: Σταρ του Χόλιγουντ στο συνέδριο των Δημοκρατικών

Πόλος έλξης για δεκάδες διασημότητες έχει γίνει το εθνικό συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

Ο ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες εμφανίστηκε την Δευτέρα με το συγκρότημά του, τους Abiders, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Carolinafest πριν ακόμη ξεκινήσει το συνέδριο, ενώ ο αδελφός του Μπο συμμετείχε στο συνέδριο και χειροκρότησε τις ομιλίες που άνοιξαν τις εργασίες του.

Το «παρών» στο συνέδριο έδωσε και η «Νοικοκυρά σε απόγνωση» Εύα Λονγκόρια. «Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να αποτελώ μέρος του οράματος (του Ομπάμα) να οδηγήσει την χώρα μπροστά και (χαίρομαι) που εκπροσωπώ ένα τμήμα της Αμερικής για το οποίο μάχεται, δηλαδή είμαι γυναίκα, ισπανόφωνη και μεγάλωσα σε μικροαστική οικογένεια. Εκπλήρωσα το Αμερικανικό Όνειρο», δήλωσε η σταρ.

Εκπρόσωποι από τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως δημοσιογράφοι της εφημερίδας Charlotte Observer, εντόπισαν στο συνέδριο και άλλους διάσημους ηθοποιούς όπως η Πατρίσια Αρκέτ, η Ρόουζ Μπάιρν και ο Τιμ Ντέιλι.

Ενδεικτικό είναι ότι η εφημερίδα New York Times επισήμανε ότι στους χώρους του συνεδρίου βρίσκονται ρεπόρτερς της ιστοσελίδας με ειδήσεις από τον καλλιτεχνικό χώρο TMZ, γεγονός που υποδηλώνει ότι η παρουσία διάσημων καλλιτεχνών είναι σίγουρα μεγαλύτερη από ό,τι συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιστάσεις.

Δείτε το βίντεο: