ΚΟΣΜΟΣ

Ξόδεψε 15.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάζει… (video+photos)

Ξόδεψε 15.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάζει… (video+photos)

Όπως όλοι ξέρετε, το μόνο που έχει πραγματικά σημασία σε αυτή τη ζωή, είναι το πώς θα βγάλουμε την τέλεια φωτογραφία.

Εντάξει όχι για όλους, ή καλύτερα θέλουμε να πιστεύουμε μόνο για μια Αμερικανίδα που ξόδεψε 15.000 δολάρια, προκειμένου να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις με έναν και μόνο στόχο!

Όταν σηκωθεί από το κρεβάτι του χειρουργείου (ok, έστω και μετά από λίγες μέρες ) να μοιάζει λες και κάποιος έχει επεξεργαστεί τη φάτσα της με το… photoshop!

Σύμφωνα μάλιστα με την 38 ετών Triana Lavey, τα εμφυτεύματα σε πηγούνι, μύτη, μάγουλο, αλλά και τα μοσχεύματα λίπους σε συνδυασμό με ενέσεις μπότοξ, τής χάρισαν το πρόσωπο που πάντα νόμιζε ότι είχε!

«Είμαι εγώ, αλλά φωτοσοπιασμένη», δήλωσε η ίδια στο Nightline του ABC.

jghkkj

Ο διευθυντής ωστόσο της εταιρίας δημοσίων σχέσεων uFluencer Group έχει άλλη άποψη, υπογραμμίζοντας πως η Triana απέκτησε εμμονή με την εμφάνισή της, ακολουθώντας την κατακόρυφη άνοδο των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

«Ξεφεύγει από την αντίληψή μας το πώς θα έπρεπε να μοιάζουμε. Θεωρούμε ότι πρέπει να έχουμε ένα υψηλότερο ρεαλιστικό πρότυπο. Μόλις βλέπουμε μια φωτογραφία μας αντιδρούμε ενστικτωδώς, λέγοντας πως έπρεπε να ήμασταν διαφορετικοί. Αυτό είναι μια φυσική αντίδραση που οφείλεται στην κουλτούρα που ξεδιπλώνεται μπροστά μας», εξήγησε. Στο περίπου δηλαδή…


ABC US News | ABC Business News

Διαβάστε ακόμα:

Καταζητούμενος πέφτει νεκρός από πυρά αστυνομικών (video)

Ο πρώτος πατέρας με ανακατασκευασμένα γεννητικά όργανα!

Ορμητικός χείμαρρος πάγου μετακινεί γέφυρα! (video)

Δε φαντάζεστε τι φτιάχνει Κινέζα με το μητρικό της γάλα!