ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Έκλεψαν το κινητό ανυποψίαστης περαστικής (video)

Λονδίνο: Έκλεψαν το κινητό ανυποψίαστης περαστικής (video)

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και καταγράφει τη στιγμή που δύο κλέφτες αρπάζουν το κινητό τηλέφωνο μιας ανυποψίαστης γυναίκας στη μέση του δρόμου, μέρα – μεσημέρι.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι, θεωρείται ότι είναι μέλη μιας συμμορίας που χτύπησε 46 φορές σε μόλις 11 ημέρες στο νότιο Λονδίνο, αποσπώντας λεία αξίας 120.000 λιρών!

Ένα από τα θύματά τους γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο, ενώ ένα ακόμη σύρθηκε βίαια στο πεζοδρόμιο…

«Πρόκειται για μια οργανωμένη ομάδα εγκληματιών που στοχεύουν αθώους περαστικούς», δήλωσε αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας, συμπληρώνοντας:

«Κατέστη σαφές ότι η βία που χρησιμοποιεί κλιμακώνεται. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν αυτοί οι εγκληματίες παραμείνουν ελεύθεροι, θα έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς στο μέλλον».

Μέχρι στιγμής πάντως έχουν καταδικαστεί τέσσερα μέλη της συμμορίας. Ο Μόργκαν, 19 ετών, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλακή, ο 18χρονος Walid Hnida σε τρία χρόνια και τέσσερις μήνες, ο Michael Ahmed, 20 ετών, σε τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες, ενώ ο 16χρονος Deandre Riley - Reid, μπήκε σε αναμορφωτήριο. Ένα ακόμα, πέμπτο, μέλος της συμμορίας , ο 17 ετών Jerome Williams δεν έχει ακόμα καταδικαστεί.

Διαβάστε ακόμα:

Ρουμανία: Εκρηκτική τηλεπερσόνα εκβίαζε τον πλαστικό χειρουργό της! (photos)