Ανανεώθηκε:

Εκλογές 2019 - Μπακογιάννης: «Ετοιμάζουμε επτά προγράμματα, ένα για κάθε Δημοτική Κοινότητα»

Newsroom Newsroom

Εκλογές 2019 - Μπακογιάννης: «Ετοιμάζουμε επτά προγράμματα, ένα για κάθε Δημοτική Κοινότητα»
Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» θα παρουσιάσει ο Κώστας Μπακογιάννης τις επόμενες ημέρες

Δημοτικές εκλογές 2019: Το πρόγραμμά του για τον δήμο Αθηναίων ανέφερε σε συνέντευξή του ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Όταν ανέφερα ότι κάθε Δημοτική Κοινότητα είναι ένας μικρός Δήμος το εννοούσα. Στο πρόγραμμα μας θα δείτε 7 προγράμματα για όλες τις Δημοτικές Κοινότητες που ο συνολικός του προϋπολογισμός ξεπερνάει για λίγο τα 30 εκ. ευρώ την πρώτη διετία ενώ για την επόμενη διετία το λεπτομερές πρόγραμμα ανά Δημοτική Κοινότητα θα καταρτιστεί πρώτα από όλα με τα αιτήματα και ζητούμενα των κοινοτήτων και των γειτονιών τους», τονίζει ο Κώστας Μπακογιάννης στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων εξηγεί ότι το σχέδιο αυτών των άμεσων παρεμβάσεων είναι πλήρως κοστολογημένο και με προϋπολογισμένους πόρους ανά κοινότητα. «Είναι έργα που είδαμε ότι χρειάζονται γυρίζοντας όλες τις γειτονιές της Αθήνας», προσθέτει ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος αναφέρεται και στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες.

«Θα είναι ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με πετυχημένους ανθρώπους που προέρχονται από όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου. Αλλά και με πρόσωπα που ουδέποτε έδωσαν πολιτικό στίγμα. Το σημαντικό είναι πως πρόκειται για πρόσωπα που μπορούν να κάνουν τη δουλειά που θέλουμε», υπογραμμίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Σε ότι αφορά τον νέο εκλογικό νόμο ο κ. Μπακογιάννης τονίζει: «Επιδίωκα και επιδιώκω τη μέγιστη δυνατή συναίνεση και συνεργασία. Αυτό θα κάνω και τώρα όχι επειδή το «διατάζει» ένας εκλογικός νόμος αλλά επειδή το πιστεύω βαθιά».

Διαβάστε επίσης

Εκλογές 2019: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για Ευρωεκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές

Εκλογές 2019: Διεγράφησαν δύο «ανταρτές» της ΝΔ στη Ρόδο

Εκλογές 2019 - Πατούλης: Επίσκεψη στον δήμο Αλίμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved