ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2019: Πού βάζει υποψηφιότητα η Νόνη Δούνια

Δημοτικές εκλογές 2019: Πού βάζει υποψηφιότητα η Νόνη Δούνια
Mε τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη

Δημοτικές εκλογές 2019: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Νόνη Δούνια, με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του υπογράμμισε:

«Έχω τη χαρά να καλωσορίσω στον «Πειραιά Νικητή» τη Νόνη Δούνια, η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η Νόνη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι μια καταξιωμένη στο χώρο της επαγγελματίας, μια δυναμική Πειραιώτισσα, μια γυναίκα με πραγματικό ενδιαφέρον για την πόλη μας άλλα και για τα κοινά, αφού στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφια στην περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης.

«Στη Νόνη έχω εκτιμήσει το γεγονός ότι σε κάθε κάλεσμά μας τα τελευταία 5 χρόνια να βοηθήσει με την παρουσία της στις εκδηλώσεις μας, είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει με διάθεση και με μεράκι. Πιστεύω ότι η Νόνη Δούνια έχει πολλά να προσφέρει, αγαπάει τον Πειραιά και μέσα από την υποψηφιότητά της, θέλει να συμβάλλει στην κοινή μας προσπάθεια. Της εύχομαι καλή επιτυχία», πρόσθεσε ο Γιάννης Μώραλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος» στη Μεσόγειο: Στην Κύπρο ο «Πορθητής» – Ισραηλινή απάντηση με βομβαρδισμό του Anadolou

Σχετικές ειδήσεις