ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανώγεια: Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας

Ανώγεια: Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας

Μεγάλη αναστάτωση στα Ανώγεια από φονική συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, βγήκαν τα όπλα, απόψε λίγο μετά τις 22.00, στην τοποθεσία Περαχώρι, στα Ανώγεια, με αποτέλεσμα, να τραυματισθούν θανάσιμα δύο άνδρες 30 και 62 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν, ενώ βρίσκονταν στην πλατεία του Περαχωρίου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ στη συνέχεια ο 30χρονος τράβηξε όπλο, με αποτέλεσμα ο 62χρονος να πέσει νεκρός. Όπως έγινε γνωστό, ο 62χρονος είναι ο γνωστός μαντιναδολόγος Λευτέρης Καλομοίρης που στο παρελθόν διετέλεσε και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο σημείο έφθασε ο γιος του 62χρονου, που ενημερώθηκε από συγχωριανούς για το περιστατικό και τραυμάτισε με όπλο, θανάσιμα τον 30χρονο. Από τα πυρά τραυματίστηκε στο πόδι και ένας 30χρονος, ο οποίος μετέβη στο σημείο, προκειμένου να χωρίσει τους δύο άνδρες.

Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ανωγείων, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο γιος του 62χρονου, αναζητείται από τις αρχές καθώς, μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή.

Kλιμάκιο των ΤΑΕ (Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων) βρίσκεται στο χωριό και στο κέντρο Υγείας, ενώ αναμένεται να μεταβεί και εισαγγελέας ύστερα από αίτημα του δημάρχου Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

O κ. Κεφαλογιάννης, δήλωσε, ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση οι δημότες και να αφεθούν οι αρχές να λειτουργήσουν για το καλύτερο. Σε λίγο αναμένεται η μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο από το Κέντρο Υγείας.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες:

Πηγή: flashnews.gr, Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 143 θάνατοι στην Ελλάδα - 8 νέα κρούσματα - 2.620 στο σύνολο