ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα της απόδρασης του δολοφόνου του Ζαφειρόπουλου

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα της απόδρασης του δολοφόνου του Ζαφειρόπουλου

Έτοιμος για όλα ήταν ο δολοφόνος του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Ιμπραήμ Μπραχιμάι, ο οποίος προσπάθησε να αποδράσει από τις φυλακές Κέρκυρας όπου βρίσκεται.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών που γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν με έναν κακοποιό άκρως επικίνδυνο που δεν υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή, παρατηρούσαν κάθε του κίνηση, με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν χθες την ολιγόλεπτη απουσία του κατά την ώρα της καταμέτρησης και με τον ίδιο να υποστηρίζει, λίγο αργότερα, ότι απλώς βρισκόταν στην τουαλέτα του κελιού του.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, όμως, δεν τον πίστεψαν και άρχισαν λεπτομερή έρευνα, για να διαπιστώσουν λίγο αργότερα, όπως φαίνεται και στα φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσιεύει η αστυνομική συντάκτρια του Cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου, ότι είχε φτιάξει αυτοσχέδια σκαλωσιά και είχε ανοίξει τρύπα με σουβλιά στην ταράτσα της ακτίνας που βρίσκεται το κελί του.

Οι σωφρονιστικοί, μάλιστα, βρήκαν και μία ανεμόσκαλα με γάντζο καθώς επίσης και αυτοσχέδια μαχαίρια.

Ο Μπραχιμάι δεν δίστασε να τους επιτεθεί με γροθιές και μάλιστα χρειάστηκε να επέμβουν και άλλοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, για να μπορέσουν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο Μπραχιμάι είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος, μάλιστα, ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη και δολοφόνησε τον δικηγόρο.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ώρες αγωνίας για την Έρρικα Πρεζεράκου: Σοβαρό ατύχημα με σκάφος