ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με τσεκούρι - Μαρτυρία-σοκ: «Θα με σκοτώσει» ούρλιαζε η γυναίκα

Επίθεση με τσεκούρι - Μαρτυρία-σοκ: «Θα με σκοτώσει» ούρλιαζε η γυναίκα
INTIME NEWS

Οι μαρτυρίες και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως γύρω από την εφιαλτικές στιγμές που έζησε μια γειτονιά στην Καλλιθέα, το βράδυ της Δευτέρας (10/08) προκαλούν ανατριχίλα.

Ο οδηγός ταξί φαίνεται πως «θόλωσε» όταν η σύζυγός του του ζητησε να χωρίσουν, σύμφωνα με το Star. Άρπαξε το τσεκούρι και ξεκίνησε να την κυνηγά μέσα στο σπίτι και να τη χτυπά με μανία. Η γυναίκα κατάφερε να βγει στον δρόμο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα ανέβαινε τρέχοντας την οδό Σαπφούς και φώναζε «θα με σκοτώσει, θα με σκοτώσει» και από πίσω ακολουθούσε ο άντρας με το τσεκούρι.

Η γυναίκα αιμορραγούσε ενώ έτρεχε στα στενά κι ο δράστης ήταν σε κατάσταση αμόκ. Οι κάτοικοι έντρομοι άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και βγήκαν στον δρόμο για να αφοπλίσουν τον άντρα.

«Έχω ένα στυλιάρι, το πήρα και βγήκα έξω. Βλέπω έναν τύπο να έχει μια γυναίκα κάτω και στην κυριολεξία να την πετσοκόβει» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, περικύκλωσαν τον άνδρα και του ζήτησαν να αφήσει κάτω το τσεκούρι. «Τη στιγμή εκείνη έδωσε και δύο τσεκουριές στο κεφάλι του. Ανατριχιαστικό».

Εκείνη τη στιγμή, ένας κάτοικος της περιοχής, βρήκε την ευκαιρία και τον αφόπλισε. «Κρατάει το τσεκούρι. Βρίσκω τη σωστή γωνία και του έδωσα μια στο χέρι με το στυλιάρι και έπεσε το τσεκούρι. Από εκεί και πέρα ανέλαβε η αστυνομία τα υπόλοιπα».

Και οι δύο νοσηλεύονται -σύμφωνα με το Star- σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο της σύλληψης του δράστη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος νεύρων» στο Αιγαίο: Η αλλαγή ρότας του Oruc Reis και τα «παιχνίδια» του Ερντογάν