ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φυλακές Κέρκυρας: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τα ευρήματα της αιφνιδιαστικής έρευνας

Φυλακές Κέρκυρας: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τα ευρήματα της αιφνιδιαστικής έρευνας
PIXABAY

«Λαβράκια» βρέθηκαν στην αιφνιδιαστική επιχείρηση έρευνας των φυλακών Κέρκυρας, που έγινε με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ τα ξημερώματα της Κυριακής (06/09).

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν δύο όπλα -ένα εκ των οποίων είχε σιγαστήρα.

Μάλιστα, εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η κρυψώνα όπου εντοπίστηκαν τα εν λόγω όπλα ήταν στο διάδρομο της φυλακής, μέσα στον τοίχο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό, και πιο συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου, σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κέρκυρας είχαν βάλει «τέλος» στα σχέδια απόδρασης του δολοφόνου του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Ιμπραήμ Μπραχιμάι.

Δείτε τα ευρήματα στη gallery που ακολουθεί:

Το χρονικό και τα ντοκουμέντα της απόπειρας απόδρασης του Μπραχιμάι

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό, και πιο συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου, σωφρονιστικοί υπάλληλοι των Φυλακών Κέρκυρας είχαν βάλει «τέλος» στα σχέδια απόδρασης του δολοφόνου του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Ιμπραήμ Μπραχιμάι.

Ο Μπραχιμάι είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος, μάλιστα, ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη και δολοφόνησε τον δικηγόρο.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κέρκυρας γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι έχουν να κάνουν με άκρως επικίνδυνο κακοποιό.

Αυτός είναι και ο λόγος που παρακολουθούσαν τη κάθε του κίνηση. Όταν διαπίστωσαν την ολιγόλεπτη απουσία του κατά την ώρα της καταμέτρησης, ο κρατούμενος υποστήριξε πως βρισκόταν στην τουαλέτα του κελιού του.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, όμως, δεν τον πίστεψαν και άρχισαν λεπτομερή έρευνα, για να διαπιστώσουν λίγο αργότερα, ότι είχε φτιάξει αυτοσχέδια σκαλωσιά και είχε ανοίξει τρύπα με σουβλιά στην ταράτσα της ακτίνας που βρίσκεται το κελί του.

Οι σωφρονιστικοί, μάλιστα, βρήκαν και μία ανεμόσκαλα με γάντζο καθώς επίσης και αυτοσχέδια μαχαίρια.

Ο Μπραχιμάι δεν δίστασε να τους επιτεθεί με γροθιές και μάλιστα χρειάστηκε να επέμβουν και άλλοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, για να μπορέσουν να τον ακινητοποιήσουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία σε αρραβώνα: Φίλησε την αρραβωνιαστικιά του και 5 λεπτά μετά πέθανε