ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επεισόδια στην Αθήνα σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα - Ξυλοκόπησαν δημοσιογράφο (vid)

Επεισόδια στην Αθήνα σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα - Ξυλοκόπησαν δημοσιογράφο (vid)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίπου 40 άτομα επιχείρησαν να ανοίξουν πανό, οι ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας τους απώθησαν με ασπίδες και χημικά, και μετά άρχισε άγριο κυνηγητό ανάμεσα στις δύο πλευρές που έφτασε μέχρι το Σύνταγμα.

Ένταση σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγο, όταν δυνάμεις της αστυνομίας κυνήγησαν για μεγάλη απόσταση συγκεντρωμένους στα Προπύλαια σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Έχουν γίνει τουλάχιστον πέντε προσαγωγές, και οι διαμαρτυρόμενοι έχουν «ταμπουρωθεί» στην είσοδο του μετρό του Συντάγματος, ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται επίσης στο σημείο.

Όπως μετέδωσε πριν λίγο το Μega μόλις μία ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να ανοίξει ένα πανό ΜΑΤ και μηχανοκίνητες δυνάμεις της αστυνομίας επιτέθηκαν στον κόσμο με αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο.

Οι διαδηλωτές σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού μπήκαν στον δρόμο η κίνηση του οποίου διεξαγόταν κανονικά. Μάλιστα η δημοσιογράφος του Mega ανέφερε ότι οι αστυνομικοί χτύπησαν και δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown στην Αττική: Η εισήγηση των ειδικών-Από αύριο τα νέα μέτρα, τι θα ισχύει για την κυκλοφορία