ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φονικό Μακρινίτσα: «Ο δράστης κακοποιούσε συστηματικά την 28χρονη Κωνσταντίνα»

Φονικό Μακρινίτσα: «Ο δράστης κακοποιούσε συστηματικά την 28χρονη Κωνσταντίνα»

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε φίλη της 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα, η οποία δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Μακρινίτσα Πηλίου.

Θύμα του 31χρονου συζύγου της Κωνσταντίνας έπεσε και ο 30χρονος αδερφός της, ο οποίος δολοφονήθηκε από το ίδιο μαχαίρι.

Φίλη της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι η 28χρονη κακοποιούνταν συστηματικά από τον εν διαστάσει σύζυγό της:

«Σήμερα έφυγε μια μητέρα, μια κόρη, μια, φίλη, μια συμμαθήτριά. Μια γυναίκα και ο αδερφός της! Από τον ίδιο της τον σύζυγό. Ήταν μητέρα ενός αγοριού. Ο άντρας την κακοποιούσε συστηματικά. Νιώθω σοκαρισμένη για το πόσο κοντά μας συμβαίνουν όλα αυτά και εμείς άπραγοι να μην μπορούμε να βοηθήσουμε! Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στην βία είτε σωματική είτε λεκτική! Πρέπει να μιλάμε! Η Αστυνομία γνώριζε. Αλλά δεν έκανε τίποτα! Αυτή την περίοδο τραβάει το ενδιαφέρον να γράψουν πολίτες για μάσκες! Αγαπημένη συμμαθήτριά θα σε θυμόμαστε! Καλό παράδεισο σε σένα και στον αδερφό σου!».

Η 28χρονη Κωνσταντίνα είχε ένα αγοράκι δύο ετών με τον 31χρονο δράστη. Για τη σύλληψη του 31χρονου η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης επιτέθηκε και στη μητέρα των δύο αδικοχαμένων αδερφών, όταν εκείνη προσπάθησε να προστατέψει τα παιδιά της. Ο 31χρονος τη μαχαίρωσε με το ίδιο μίσος, όπως λένε αστυνομικές πηγές, χωρίς να καταφέρει σε βάρος της κάποιο σοβαρό τραύμα. Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν το μαχαίρι του εγκλήματος μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη, ο οποίος συνελήφθη ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Μαγνησίας, λίγη ώρα μετά το διπλό φονικό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το διπλό φονικό:

«Συνελήφθη άμεσα ένας ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη άμεσα χθες (05-04-2021) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση , τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, χθες το βράδυ σε οικία στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ο δράστης, στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών, επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις ημεδαπούς, τραυματίζοντας θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της, ενώ τραυμάτισε και τη μητέρα τους στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, ο δράστης διέφυγε με το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα κινούμενος με το όχημά του στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και συνελήφθη.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση των εν λόγω αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ολοταχώς για 5.000! Σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ – «Πνίγονται» τα νοσοκομεία