ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Τι είπαν οι αστυνομικοί στον πιλότο πριν τον βάλουν στο ελικόπτερο

Γλυκά Νερά Δολοφονία ζευγάρι

Ο δήμαρχος Αλονήσου μιλά στο Newsbomb.gr για τη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν στο νησί και πήραν τον πιλότο για άμεση κατάθεση στην Αθήνα. 

Σε νέα κατάθεση στη ΓΑΔΑ εκλήθη το πρωί της Πέμπτης (17/06) ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Οι εξελίξεις είναι τόσο καταιγιστικές στην υπόθεση που κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην Αλόννησο όπου βρισκόταν ο σύζυγος της Καρολάιν προκειμένου να τον φέρει στην Αθήνα. Ο πιλότος βρισκόταν στο μνημόσυνο της 20χρονης, όταν ξαφνικά στο νησί προσγειώθηκε ελικόπτερο με αστυνομικούς της Ασφάλειας που του ζήτησαν διακριτικά να τους ακολουθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είπαν στον 32χρονο πως ήθελαν να τον ενημερώσουν για κάποιο ύποπτο άτομο που έχουν συλλάβει και πως πρέπει να μεταβεί μαζί τους στην ΓΑΔΑ για αναγνώριση.

Το ίδιο φέρεται να είπε ο 32χρονος και στην μητέρα της 20χρονης Καρολάιν, η οποία προφανλώς τον ρώτησε γιατί τον παίρνουν έτσι ξαφνικά οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί παρουσιάζουν στον 32χρονο πιλότο τα νέα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει από την εξέλιξη της έρευνας, ζητώντας του συγκεκριμένες και απολύτως σαφείς απαντήσεις.

Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με την ίδια πηγή, προέκυψαν από τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Στο μικροσκόπιο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μπει και ένας άνδρας ο οποίος εκτελούσε εργασίες στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα – Τα στοιχεία που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί