ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά εξελίξεις: «Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή υποπτεύθηκαν τον σύζυγο της Καρολάιν»

Γλυκά Νερά σύζυγος δολοφονία

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Ο Γιώργος Καλλιακμάνης περιέγραψε πως από την πρώτη στιγμή της έρευνας για τη δολοφονία της Καρολάιν οι υποψίες των αστυνομικών έπεσαν στον σύζυγό της

Από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά οι αστυνομικοί μετά την ενημέρωση για τη νεκρή γυναίκα από «ληστεία» είχαν την αίσθηση ότι δράστης ήταν ο σύζυγός της, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

Όπως είπε σύμφωνα με την εμπειρία των αστυνομικών που χειρίζονται τέτοιες υποθέσεις «πολύ σπάνια η πρώτη εντύπωση είναι λανθασμένη».

«Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ 'ψαγμένο'. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του» εξήγησε ο κ. Καλλιακμάνης στον ΣΚΑΪ και συνέχισε:

«Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολάιν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά».

Σύμφωνα με τον ίδιο ακόμα και ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το παιδί του ζευγαριού που ήταν δίπλα στο άψυχο κορμί της Καρολάιν «είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη».

Πρόσθεσε ότι ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για προστατέψει το μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό. «Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος» είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Όσον αφορά τον νεκρό σκύλο ο κ. Καλλιακμάνης εμφανίστηκε σίγουρος ότι τον σκότωσε ο Αναγνωστόπουλος θέτοντας το ερώτημα: «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένης στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;».

Όπως είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής το σπίτι δεν έδινε εικόνα διάρρηξης καθώς «τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες άνοιξαν μόνο το επιτραπέζιο;».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι «άγνωστες» σκηνές στο σπίτι του φονικού - Τι έκανε ο πιλότος