ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πειραιάς: Γρίφος ο εμπρησμός αυτοκινήτων σε πυλωτή πολυκατοικίας - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δύο αυτοκίνητα έπειτα από εμπρησμό στον Πειραιά
Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δύο αυτοκίνητα έπειτα από εμπρησμό στον Πειραιά

Ένας πολίτης που πέρναγε έξω από την πολυκατοικία στον Πειραιά αντιλήφθηκε τις φλόγες και ειδοποίησε τις Αρχές 

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στις Αρχές ο εμπρησμός δύο αυτοκινήτων σε πυλωτή πολυκατοικίας στα Καμίνια του Πειραιά που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 21 Νοεμβρίου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ήταν γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα όταν ένας πολίτης που έτυχε να περνά από το σημείο είδε φλόγες να ξεπηδούν από τα αυτοκίνητα και κάλεσε αμέσως Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί και κατακάψει ακόμη δύο παρακείμενα οχήματα. Ένα από τα αυτοκίνητα που… «σώθηκαν» την τελευταία στιγμή ήταν και ένα τζιπ υγραερίου με καλά ενημερωμένες πηγές να εξηγούν πως αν το συγκεκριμένο όχημα είχε αρπάξει φωτιά τα αποτελέσματα θα ήταν τραγικά. Όσον αφορά στα πρώτα δύο οχήματα, αυτά καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ήδη οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες και να ρίξουν φως στο κίνητρο πίσω από την επίθεση.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newsbomb.gr η πυλωτή της πολυκατοικίας έπειτα από τον εμπρησμό θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Πώς μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Συγκλονιστικό βίντεο: Πώς μεταφέρθηκε στο «Παίδων» η 13χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο στο Κολωνάκι

Χριστούγεννα 2021: Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις γιορτές