ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρήτη: Βίαζε την 5χρονη αδερφή φίλων του - Τον κατήγγειλε η μητέρα της

Κρήτη: Βίαζε την 5χρονη αδερφή φίλων του - Τον κατήγγειλε η μητέρα της
Βιασμός ανήλικης στην Κρήτη
Pixabay

Ένας 25χρονος από το Ηράκλειο κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη αδερφή των φίλων του από τότε που ήταν 5 ετών.

Άλλη μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου έρχεται στο προσκήνιο και αφορά ένα κορίτσι από το Ηράκλειο Κρήτης που έπεσε θύμα βιασμού κατ' εξακολούθηση από την ηλικία των 5 ετών. Θύτης ένας φίλος των αδερφών της.

Στην εισαγγελία διαβιβάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η δικογραφία που σχηματίστηκε και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες από την Ασφάλεια Ηρακλείου μετά από την καταγγελία της 51χρονης μητέρας της ανήλικης, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση.

Η καταγγελία άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία τον περασμένο Αύγουστο, όταν η 51χρονη ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι από το καλοκαίρι του 2012 έως το καλοκαίρι του 2019 ένας 25χρονος Ηρακλειώτης, εκμεταλλευόμενος την φιλική σχέση που είχε με τους δύο γιους της, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της, χωρίς τη συναίνεσή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξεταζόμενη η ανήλικη ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης σε μη προσδιορισθείσες χρονικές στιγμές, προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της , κατ’ εξακολούθηση, όταν ήταν οι δύο τους στο σπίτι.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η πρώτη φορά που έγιναν οι πράξεις αυτές σε βάρος της ανήλικης ήταν το καλοκαίρι του 2012, τότε που το κορίτσι ήταν μόλις 5 ετών. Το κορίτσι είχε πάει στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη και στην ολιγόλεπτη απουσία του αδερφού της, ο κατηγορούμενος την άρπαξε, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ακόμη, καταγγέλθηκε ότι προχώρησε σε παρά φύση συνουσία και δεν σταματούσε παρά το γεγονός ότι το παιδί του ζητούσε να σταματήσει, κλαίγοντας και φωνάζοντας.

Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε την καταγγελία από την εξέταση που έκανε.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

Σούρας για Κιβωτό του Κόσμου: «Θα ακούσουμε δύσκολα πράγματα»

Σεπόλια: Ποιοι πλήρωσαν για βίντεο και φωτογραφίες της 12χρονης

ΗΠΑ: Γνωστός προπονητής πόλο κακοποιούσε επί χρόνια έφηβες