ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πυροβολισμός 16χρονου στη Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Πυροβολισμός 16χρονου στη Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Στις φωτογραφίες φαίνονται οι αστυνομικοί την ώρα που προσπαθούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον 16χρονο Κωνσταντίνο, καθώς επίσης και το τοιχίο, όπου προσέκρουσε μετά τους πυροβολισμούς το φορτηγάκι. 

Φωτογραφίες ντοκουμέντο που αποτυπώνουν τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν λίγα λεπτά μετά το σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Ρομά από σφαίρα αστυνομικού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συμμετείχε στην καταδίωξή του φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr.

Μεταξύ άλλων, στις φωτογραφίες φαίνονται οι αστυνομικοί την ώρα που προσπαθούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον 16χρονο Κωνσταντίνο, καθώς επίσης και το τοιχίο, όπου προσέκρουσε μετά τους πυροβολισμούς το φορτηγάκι ενώ αποτυπώνεται και το σημείο που τρύπησε η σφαίρα, το πίσω τζάμι του οχήματος.

Οι εικόνες με το κατεστραμμένο φορτηγάκι του οχήματος αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Οι φωτογραφίες περιλαμβάνονται στην αυτοψία που έγινε στα σημεία της καταδίωξης του 16χρονου και των πυροβολισμών που ακολούθησαν.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε το νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το συμβάν:

Πάντως, ο 16χρονος Ρομά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο αστυνομικός που τον πυροβόλησε το πρωί της Παρασκευής θα απολογηθεί στον ανακριτή με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια να υποστηρίζει ότι δεν ήθελε να τον τραυματίσει.

Δήλωση Αλέξη Κούγια

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ο οποίος εκπροσωπεί τον αστυνομικό που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απολογείται αύριο Παρασκευή στον Ανακριτή:

«Από τη μελέτη δικογραφίας, προκύπτει ότι ο αστυνομικός είναι εντελώς αθώος για τις πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται, αφού τόσο από τις καταθέσεις του υπαλλήλου του πρατηρίου, όσο και των τριών συναδέλφων του προκύπτει ότι, για να σώσει τη ζωή των δύο συναδέλφων του, οι οποίοι επέβαιναν στην άλλη μοτοσυκλέτα (...) Πυροβόλησε χαμηλά δύο φορές, την πρώτη φορά εκτός του στόχου του αυτοκινήτου και τη δεύτερη φορά προς τα λάστιχα του αυτοκινήτου, πλην όμως από την ανωμαλία του εδάφους του συγκεκριμένου σημείου, λόγω του ότι η άσφαλτος είναι παραμορφωμένη, η μοτοσυκλέτα αναπήδησε, με αποτέλεσμα το πιστόλι, λόγω της απροόπτου και μη προβλεπόμενης αναπηδήσεως, να βρεθεί ψηλότερα και έτσι να επέλθει το τραγικό αποτέλεσμα».

Σχετικές ειδήσεις