ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μήνυση κατά του απόστρατου κατέθεσε ο Θεοδωρικάκος: «Θα πάω τους σκευωρούς μέχρι τέλους»

Μήνυση κατά του απόστρατου κατέθεσε ο Θεοδωρικάκος: «Θα πάω τους σκευωρούς μέχρι τέλους»

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε νωρίτερα, όπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για να καταθέσει μήνυση εις βάρος του απόστρατου Αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του.

Στην υποβολή μήνυσης για τα αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της παράβασης καθήκοντος προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος κατά του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ που κατήγγειλε απόκρυψη στοιχείων για υπόθεση που φέρεται να αφορά τον γιο του.

«Κατέθεσα μήνυση εναντίον του αποστρατευθέντος αξιωματικού που εκτέλεσε την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του προσώπου μου. Η σκευωρία κατέρρευσε από τα στοιχεία του ελέγχου που ήδη διεξάγεται.

Πέντε αστυνομικοί που διενήργησαν τον έλεγχο στην παρέα των νεαρών πριν από 15 μήνες -που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς αστυνομικός- κατέθεσαν ότι ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό.

Ο συκοφάντης επιχείρησε να με πλήξει πολιτικά και ηθικά, αυτός και όποιος άλλος είναι από πίσω. Ακόμα κι αυτός όμως δεν είχε το παραμικρό να πει για το όνομά μου. Η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς.

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους σκευωρούς: Θα τους πάω μέχρι τέλους, το λόγο έχει η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη. Με την τιμή και την υπόληψη τη δική μου και της οικογένειάς μου δεν θα αφήσω κανέναν να παίξει».