ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μυτιλήνη: Στον ανακριτή η γυναίκα που έκαψε τον σύζυγό της - Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της

Μυτιλήνη: Στον ανακριτή η γυναίκα που έκαψε τον σύζυγό της - Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της

Σήμερα οδηγείται ενώπιον του ανακριτή η γυναίκα η οποία έριξε βενζίνη στον σύζυγό της και στη συνέχεια τον πυρπόλησε, όπως κατηγορείται, στη Μυτιλήνη

Την ίδια ώρα που εκείνη ετοιμάζει την απολογία της , το θύμα νοσηλευεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου έχοντας στο πλευρό του τις τελευταίες ωρες τον γιό του , το μόνο παιδί του του έχει απομείνει μετά τη τραγική απώλεια των δυο άλλων παιδιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, τα δευτερόλεπτα της φρίκης έχουν καταγραφεί απο κάμερα ασφαλείας και το υλικό βρίσκεται απο τη πρώτη στιγμή στα χέρια της ασφάλειας Μυτιλήνης.

Η κατηγορουμένη υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να του προκαλέσει κακό και μόλις είδε τη φωτιά έτρεξε προς το μέρος του για να τη σβήσει. Μάλιστα στις αρχές φέρεται να υποστήριξε πως τον κάλυψε με ένα χαρτόκουτο όταν είδε τις φλόγες και πως η φωτιά ξέσπασε καθώς την ώρα που του έριξε τη βενζίνη, το θύμα κάπνιζε.

Ωστόσο τα αδέρφια του θύματος ισχυρίζονται πως η γυναίκα τον ζήλευε παθολογικά και τον τελευταίο καιρο κατανάλωνε αλκοολ. Το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες με το θύμα να επιλέγει κάποιες φορές να κοιμάται στην ταβέρνα για να μην επιστρέψει στο σπίτι.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο 57χρονος είχε εξαφανιστεί με τα αδέρφια του να τον αναζητούν σε όλο το νησί.

Η τραγική ιστορία του ζευγαριού

To ζευγάρι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα μετά τον θάνατο των δύο από τα τρία τους παιδιά. Μάλιστα η 48χρονη φέρεται έκτοτε να είχε βίαια ξεσπάσματα με αποδέκτη τον άτυχο 58χρονο.

Κανείς δεν μπορούσε όμως να φανταστεί ότι η γυναίκα θα έφτανε στο σημείο να βάλει φωτιά στον σύζυγό της έξω από το εστιατόριο που διατηρούσαν στην Μυτιλήνη.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι δύσκολη η κατάσταση του, δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είναι πολύ χάλια», ανέφερε ο αδελφός του θύματος.

Ο 58χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, έχοντας πολύ σοβαρά εγκαύματα στο 45% της επιφάνειας του σώματός του, με σοβαρότερα αυτά στο λαιμό και το θώρακα.