ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από την ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από την ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης
Glomex

Ο δράστης που ταυτοποιήθηκε είναι ένας 30χρονος Έλληνας, ενώ οι Αρχές αναζητούν τους συνεργούς του.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Περαία χάρη σε ένα βίντεο που βρέθηκε, στο οποίο φαίνεται να εισβάλει στο κατάστημα κρατώντας όπλο.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, πρόκειται για 30χρονο Έλληνα, ο οποίος φέρεται μαζί με συνεργούς του, και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, να εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο και με χρήση σωματικής βίας και υπό την απειλή όπλων, να αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά μεγάλης χρηματικής αξίας.

Κάποιοι από τους δράστες «φύλαγαν τσίλιες» έξω από το κατάστημα και πραγματοποίησαν εκφοβιστικούς πυροβολισμούς για να αποτρέψουν πιθανή προσέγγιση διερχομένων.

Το όχημα που χρησιμοποίησαν ήταν κλεμμένο από περιοχή της Καλαμαριάς και μετά την πραγματοποίηση της ληστείας, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, οπότε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από το σπίτι του 30χρονου ένα δίκαννο όπλο με κομμένες τις κάνες που ταυτοποιήθηκε ως ένα εκ των δύο όπλων που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία και επτά ρολόγια που αναγνωρίστηκαν ως μέρος των κλοπιμαίων.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος άντρας έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, για υποθέσεις κλοπών.