ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λούτσα: Τα ρούχα που «έκαψαν» τον 32χρονο και η φωτογραφία των έξι πριν τη μαζική δολοφονία

Λούτσα: Τα ρούχα που «έκαψαν» τον 32χρονο και η φωτογραφία των έξι πριν τη μαζική δολοφονία

Τι πρόδωσε τον 32χρονο που εμπλέκεται στην μαφιόζικη εκτέλεση των έξι στη Λούτσα

Φωτογραφία ντοκουμέντο που οδήγησε στην αποκάλυψη των δραστών της δολοφονίας στη Λούτσα αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην ταυτοποίηση του «φωτογράφου», αφού στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται ότι φορούσε τα ίδια ρούχα με αυτά που φορούσε όταν συνελήφθη, λίγο αργότερα, στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο 32χρονος τραβάει τη φωτογραφία και η φωτογραφία προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού. Τα έξι θύματα είναι στημένα σαν να πρόκειται να εκτελεστούν αργότερα.

Λούτσα: Το μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του 32χρονου

Το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου, που είχε συλληφθεί στο Ελ. Βενιζέλος «μίλησε», με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να φτάσουν στην εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης για τα ελληνικά δεδομένα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην αρχή οι αστυνομικοί είχαν βρει ένα κινητό τηλέφωνο του 32χρονου. Όμως, κατά τη διάρκεια των ερευνών σε ένα από τα σπίτια που νοίκιαζε είχε εντοπιστεί ένα κινητό τηλέφωνο, που ήταν απενεργοποιημένο. Μέσα σε αυτό το τηλέφωνο υπήρχε ένα μήνυμα που είχε σταλεί λίγη ώρα πριν από την εκτέλεση στη Λούτσα. Αυτό έγραφε: «Μόλις ετοιμάσεις τα παιδιά, ενημέρωσέ με να ετοιμαστώ και εγώ».

Τα παιδιά ήταν οι έξι νεκροί στη Λούτσα και το μήνυμα αυτό το έστειλε ο ασύλληπτος εκτελεστής στον 32χρονο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος δεν ήταν απλώς πληροφοριοδότης και οργανωτής αλλά προχώρησε και στην εκτέλεση καθώς άρχισε να πυροβολεί και ο ίδιος όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο.

Αφού τους σκότωσε πήγε προς το σπίτι του στη Λούτσα, όπου είδε αστυνομικούς, πανικοβλήθηκε και μάζεψε γρήγορα τα ρούχα ώστε να κατευθυνθεί προς το «Ελ. Βενιζέλος».

Απενεργοποίησε τα κινητά του αλλά είχε ξεχάσει πως σε κάποιο από τα ρούχα του είχε αφήσει σφαίρες, τις οποίες εντόπισαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.