ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλκίδα: Έκανε τα πάντα ληστέψει το ζαχαροπλαστείο – Απίστευτη η μανία του διαρρήκτη

Χαλκίδα: Έκανε τα πάντα ληστέψει το ζαχαροπλαστείο – Απίστευτη η μανία του διαρρήκτη

Διάρρηξη σημειώθηκε σε γνωστό ζαχαροπλαστείο, σε περιοχή της Χαλκίδας.

Βίντεο – ντοκουμέντο του eviathema.gr, δείχνει τον δράστη να προσεγγίζει το κατάστημα στη Χαλκίδα, στις 00:22 μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, για πρώτη φορά όπου προσπαθεί να παραβιάσει την τζαμαρία της εισόδου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, ο δράστης προσπαθεί αρχικά να κατεβάσει με τα χέρια του την τζαμαρία του ζαχαροπλαστείου, ωστόσο δεν τα καταφέρνει.

Στην συνέχεια επιχειρεί να γκρεμίσει την πρόσοψη του καταστήματος με τα πόδια του, ωστόσο και αυτή την φορά η τύχη… δεν είναι με το μέρος του.

Ο διαρρήκτης δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει την προσπάθειά του και τρίτη φορά. Βλέποντας πως με τα χτυπήματά του αρχίζει να ξεκολλάει η πρόσοψη φεύγει και στην συνέχεια επιστρέφει, αυτή την φορά κουβαλώντας μία πλάκα από το πεζοδρόμιο.

Χρησιμοποιώντας την πλάκα χτυπάει με μανία την τζαμαρία του ζαχαροπλαστείου και γκρεμίζει την τζαμαρία και μπαίνει στο κατάστημα. Πηδάει πάνω στον πάγκο και αρπάζει την ταμειακή μηχανή, η οποία είχε κάποια χρήματα, μαζί με το μηχάνημα POS.

Η ταμειακή μηχανή, βρέθηκε άδεια από τις αρχές, λίγα στενά πιο κάτω από το ζαχαροπλαστείο.