ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κυνικός ο 71χρονος για τη δολοφονία στη Σαλαμίνα: «Αποφάσισα να τη σκοτώσω»

Κυνικός ο 71χρονος για τη δολοφονία στη Σαλαμίνα: «Αποφάσισα να τη σκοτώσω»

«Αγόρασα την καραμπίνα από έναν Αλβανό στο νησί και αποφάσισα να τη σκοτώσω. Περίμενα να φύγει το παιδί και στη συνέχεια την πυροβόλησα δύο φορές», είπε ο 71χρονος για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο καθ' ομολογίαν δράστης της στυγερής δολοφονίας της 43χρονης στη Σαλαμίνα. Ο 71χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του συνελήφθη στο Κερατσίνι μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος που έφυγε από τη Σαλαμίνα.

«Την αγαπούσα. Εγώ έκανα τα πάντα γι' αυτή και εκείνη με απατούσε. Στις 2 Δεκεμβρίου τη χτύπησα γιατί τη βρήκα με άλλον άντρα στο σπίτι. Αφού τη σκότωσα γύριζα όλη τη μέρα. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω ή να παραδοθώ μέχρι που με βρήκατε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον Alpha.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δίπλα του είχε την καραμπίνα και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο τον πρόδωσε. Αρχικά το είχε κλειστό, μετά όμως το άνοιξε. Οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα στίγματα του τηλεφώνου και έτσι τον εντόπισαν. «Έπρεπε να την τιμωρήσω. Μετά από τόσα χρόνια πώς μπόρεσε να μου το κάνει αυτό; Εγώ καθόμουν μαζί της παρά τα προβλήματα που είχε με το παιδί».

Ο δράστης, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, εθεάθη σε καφετέρια να πίνει τον καφέ του αμέριμνος.

«Αγόρασα την καραμπίνα από έναν Αλβανό στο νησί και αποφάσισα να τη σκοτώσω. Περίμενα να φύγει το παιδί και στη συνέχεια την πυροβόλησα δύο φορές. Μετά έφυγα, πήγα στο καφενείο και αφού τηλεφώνησα σε έναν φίλο μου και του είπα τι είχε συμβεί έφυγα από τη Σαλαμίνα», φέρεται να είπε ο 71χρονος.