ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φως στο Τούνελ: «Τον έχουν σκοτώσει» - Τι λέει ο πατέρας του εξαφανισμένου Κώστα Κοροβέση

mega
MEGA

 Φως στο Τούνελ: Σκοτάδι καλύπτει την εξαφάνιση του 58χρονου Κωνσταντίνου Κοροβέση, από τις Αφίδνες, που χάθηκε την Τρίτη 4 Ιουλίου

Ο Κωνσταντίνος Κοροβέσης, 58 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στις Αφίδνες Αττικής, το πρωί της 04/07/23, όταν έφυγε για τη συνηθισμένη του βόλτα και δεν επέστρεψε. Ο ευαίσθητος και αγαθός άνδρας ήταν βοσκός. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Έχει μαύρα κοντά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,70μ και είναι κανονικού βάρους.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι, μπλούζα πράσινη, μαύρα παπούτσια και καφέ ζακέτα.

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας στον κεντρικό δρόμο από το χωριό προς το βουνό, που εξασφάλισε το Φως στο Τούνελ τον δείχνει να κατευθύνεται προς το μαντρί της οικογένειας που είχε καταστραφεί από τη φωτιά.

Τι λέει ο πατέρας του

«Κάθε μέρα έφευγε από εδώ, έπαιρνε το ψωμάκι του και πήγαινε πάνω στο μαντρί και καθόταν καμία ώρα, δύο, χάζευε και ερχόταν μετά κάτω. Είχαμε πολλά μαντριά και πήγαινε στα γίδια. Κάηκαν τώρα, πάνε όλα, αλλά συνέχιζε αυτός να πηγαίνει. Δεν ήταν κακός άνθρωπος, να μάλωνε, να έκανε, τίποτα. Τον αγαπούσαν όλοι».

Ο «Κωστάκης» όπως τον έλεγαν, ζούσε με τον πατέρα του, την αδερφή του και τη μητριά του.

«Τώρα είμαι μόνος μου εδώ στο σπίτι, με παράτησαν όλοι. Είμαι παντρεμένος δεύτερη φορά. Ήταν εδώ η γυναίκα μου εκείνο το διάστημα που εξαφανίστηκε ο Κώστας. Δεν θυμάμαι αν τον είδε, πάντως ήταν εδώ. Η γυναίκα μου λείπει τώρα. Πηγαινοέρχεται στην κόρη της στην Αθήνα. Έψαξα όλο το μέρος στο βουνό. Τα έχω περπατήσει βήμα προς βήμα. Μαλώναμε καμία φορά, αν δεν άκουγε αλλά δεν είχαμε τίποτα να μοιράσουμε…».

Οι συγγενείς του ανησυχούν για την ζωή του και πιστεύουν πως κάποιος τον απομάκρυνε από το σημείο με αυτοκίνητο.

Αυτή τη διαδρομή την έκανε καθημερινά για σαράντα χρόνια όπως λένε.

«Ήξερε πάρα πολύ καλά το μέρος. Δεν υπήρχε περίπτωση να χαθεί. Έκανε μια συγκεκριμένη διαδρομή, συγκεκριμένη ώρα. Έφευγε από το σπίτι του γύρω στις 8 και γύρω στις 11 με 11.30 ήταν πίσω», λέει η ξαδέρφη του.

Ανέφερε πως μια κάτοικος τον είχε δει να κατεβαίνει από το μαντρί αλλά μετά δεν τον ξαναείδε. Οι έρευνες στο σημείο δεν έδειξαν κανένα ίχνος του.

Ο 57χρονος βοσκός ήταν ένας αγαθός άνθρωπος, όπως λένε οι συγγενείς του και πολλές φορές έκανε οτοστόπ για να τον κατεβάσει κάποιος στο χωριό.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του Κώστα μιλά στο «Τούνελ» και για την σχέση που είχε με την οικογένειά του.

«Είχε μια προβληματική σχέση με τους δικούς του. Η μητριά τα πρώτα χρόνια έμενε εδώ μαζί τους και ζούσαν σαν οικογένεια, αλλά τα τελευταία χρόνια έλειπε, για κάποιους λόγους. Εμφανίστηκε λίγο πριν χαθεί ο Κώστας. Δεν είχαν καλές σχέσεις. Ο Κώστας μιλούσε πάρα πολύ και έλεγε πράγματα που ίσως κάποιους τους ενοχλούσε. Ο πατέρας του ασκούσε βία. Τους δημιουργούσε προβλήματα, ήταν ένα βάρος για αυτούς», λέει χαρακτηριστικά.

TAGS: