ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αξιωματικοί του Λιμενικού «ντίλερ» κοκαΐνης – Οι διάλογοι με την «θεία» και ο «Αραφάτ»

Αξιωματικοί του Λιμενικού «ντίλερ» κοκαΐνης – Οι διάλογοι με την «θεία» και ο «Αραφάτ»

Νέες αποκαλύψεις γύρω από το κύκλωμα με στελέχη του Λιμενικού

Την πιθανή εμπλοκή των δυο αξιωματικών του Λιμενικού και σε άλλες υποθέσεις διαφθοράς, ερευνά η Αστυνομία καθώς υπάρχουν στοιχεία από τις παρακολουθήσεις που δείχνουν ότι ίσως η δράση τους δεν σταματά στην κλοπή ποσοτήτων κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων έχουν σταθεί στο ότι ο Σημαιοφόρος προχωρούσε σε αυθαίρετες εισβολές σε σπίτια για ναρκωτικά και είναι άγνωστο τι έχει κατασχέσει, χωρίς να έχει γίνει επίσημη αναφορά!

Σε συνομιλία που έχει πιάσει ο κοριός, ο Διοικητής ακούγεται να λαμβάνει γνώση για όσα έκανε ο Σημαιοφόρος, δεν κάνει καμία αναφορά ή άλλη ενέργεια.

Έτσι, οι Εσωτερικές Υποθέσεις ερευνούν αν αυτό γινόταν τακτικά ενώ ο εντοπισμός ταυτοτήτων αλλοδαπών στο γραφείο του Σημαιοφόρου επιβεβαιώνει τις υποψίες πως οι κατασχέσεις ναρκωτικών από τα συγκεκριμένα άτομα διοχετεύονταν στην αγορά.

Ο ρόλος της «θείας» και του «Αραφάτ»

Αποκαλυπτικοί για τη δράση των εμπόρων ναρκωτικών, μεταξύ αυτών και για τους δύο Λιμενικούς που συνελήφθησαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, είναι οι διάλογοι που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με το Open, στους διαλόγους, όπου φέρεται να ακούει κανείς και τους δύο Λιμενικούς, αποτυπώνεται η δράση της εγκληματικής οργάνωσης, της οποίας «εγκέφαλος» ήταν μία γυναίκα κρατούμενος.

Στους διαλόγους τόσο οι Λιμενικοί όσο και οι έγκλειστοι στις φυλακές υπέθεταν πως έπαιρναν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, χρησιμοποιώντας κωδικούς όπως είναι το «γαλακτομπούρεκο» που σημαίνει κοκαΐνη.

Οι διάλογοι των Λιμενικών με την έγκλειστη:

Λιμενικός: «Πες του, να μπει μπροστά, γιατί εγώ μπορεί να πάω στη Δέσποινα (σ.σ. αποθηκάριος), δείτε όταν θα την ξαναδώ, τέλοπαντων. Δεν έχω βρει ακόμα, θα βρω όμως. Δεν μπορείς να της πάω κανά τέτοιο, να της πάρω κανένα γαλακτομπούρεκο, ένα ή δύο»
Έγκλειστη: «Ναι, ναι, εντάξει».
Λιμενικός: «Δεν υπάρχει θέμα ότι θα πάω;»
Έγκλειστη: «Όχι, παιδάκι μου, πας καλά;»
Λιμενικός: «Να της πάω, θυμάσαι τα γαλακτομπούρεκα που σου είχα φέρει; Δεν ήταν ωραία;»
Έγκλειστη: «Ναι, θυμάμαι, ναι».
Λιμενικός: «Και να πάρει ο Σάκης, μην τα φάει όλα η αποθηκάριο».