ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριο ξύλο σε σχολική εκδρομή – Προσήχθησαν 4 μαθητές από 15 έως 17 ετών!

Άγριο ξύλο σε σχολική εκδρομή – Προσήχθησαν 4 μαθητές από 15 έως 17 ετών!

Μαθητές από σχολείο των Ιωαννίνων έπαιξαν... μπουνιές με μαθητές από την Λάρισα!

Ένα ακόμη συμβάν παραβατικής συμπεριφοράς ανηλίκων καταγράφηκε χθες και μάλιστα στο περιθώριο εκδρομής στα Τρίκαλα, καθώς τρεις ανήλικοι μαθητές Λυκείου των Ιωαννίνων κατέληξαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, έπειτα από καβγά με επίσης ανήλικους μαθητές του 7ου Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας.

Ένα λεωφορείο με μαθητές του Γενικού Λυκείου Δολιανών Ιωαννίνων και περίπου 500 μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας με 11 λεωφορεία και 25 συνοδούς καθηγητές βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην Πλατεία Οθωνος στα Τρίκαλα στο πλαίσιο εκδρομής στον Μύλο των Ξωτικών.

Εκεί σύμφωνα με το onlarissa.gr, από την έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, μια ομάδα Λαρισαίων μαθητών φέρεται να «αποκόπηκε» αλλά χωρίς να απομακρυνθεί από τους άλλους εκδρομείς με αποτέλεσμα οι μαθητές αρχικά να λογομαχήσουν και στη συνέχεια να πιαστούν στα χέρια με τους μαθητές των Ιωαννίνων και η συμπλοκή να γενικευθεί. Τα αίτια της αντιπαράθεσης δεν έχουν εξακριβωθεί, ενώ σύμφωνα από μαρτυρίες, κατά μια εκδοχή οι μαθητές συνεπλάκησαν για ασήμαντη αφορμή, ενώ κατά μια άλλη, αφορμή αποτέλεσαν θέματα ποδοσφαίρου.

Το αποτέλεσμα ήταν δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος μαθητής, όλοι τους μαθητές του Λυκείου Δολιανών, να μεταφερθούν ελαφρά τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων φέροντες τραύματα από κλωτσιές και γρονθοκοπήματα. Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών και την ολοκλήρωση εξετάσεων χθες βράδυ οι τρεις μαθητές – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» αναμενόταν να επιστρέψουν στον προορισμό τους, καθώς δεν απαιτήθηκε η νοσηλεία τους στο ΓΝ Τρικάλων.