ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρήτη: Στον ανακριτή η ομάδα των νεαρών για τις κλοπές και τις διαρρήξεις

Κρήτη: Στον ανακριτή η ομάδα των νεαρών για τις κλοπές και τις διαρρήξεις
Pixabay

Ο 18χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές - Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό όπου διακρίνονται ξεκάθαρα τα τατουάζ που έχει στα χέρια στην ώρα της διάρρηξης

Απολογούνται σήμερα οι 4 νεαροί που συνελήφθησαν για κλοπές και διαρρήξεις.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, πρόκειται για δύο 13χρονους αλλοδαπούς, έναν 16χρονο και έναν 18χρονο οι οποίοι θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή καθώς σε βάρος έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη.

Σημειώνεται ότι οι γονείς τους κλήθηκαν από τις δικαστικές αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του ενός «κεραυνοβολήθηκε» από την αποκάλυψη της εμπλοκής του παιδιού της στην υπόθεση.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο 13χρονους ερωτήθηκε για ποιο λόγο προχώρησε στις πράξεις αυτές φέρεται να είπε «για τα λεφτά, για τι άλλο;».

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης της ομάδας των νεαρών ο 18χρονος δρούσε σε αρκετές περιπτώσεις μόνος του ενώ οι μικρότεροί του αναλάμβαναν άλλο ρόλο, όπως για παράδειγμα να κρατάνε τσίλιες ή να πετούν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα.

Όλες τις περιπτώσεις που τους αποδίδονται πάντως, φαίνεται να τις έχουν αποδεχτεί. Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό όπου διακρίνονται ξεκάθαρα τα τατουάζ που έχει στα χέρια ο 18χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές το 2022.

Σε δύο περιπτώσεις, στην προσπάθειά του να σπάσει έναν φεγγίτη και μια τζαμαρία είχε κόψει τα χέρια και είχε βρεθεί αίμα.

Διαβάστε επίσης:

Πέντε τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων στην Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας

Ακρόπολη: 38χρονος προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρα του

Παιδική πορνογραφία: Τρεις συλλήψεις στην Αττική - 972 αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων