ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσολόγγι: Είναι επίσημο - Αυτή είναι η σορός του Μπάμπη Κούτσικου

Μεσολόγγι: Είναι επίσημο - Αυτή είναι η σορός του Μπάμπη Κούτσικου

Η ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσε ότι εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι

Τον εντοπισμό της σορού του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι επιβεβαίωσε η ΕΛ.ΑΣ. λίγο μετά τις 17:00. Οι έρευνες ήταν πυρετώδεις για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου.

Η οικογένειά του είχε ένα αίτημα: Να ανοίξουν τα στόματα για να μπορέσουν να θάψουν το παιδί τους. Άλλωστε, όσο περνούσαν οι μέρες και ο Μπάμπης Κούτσικος δεν επικοινωνούσε με κανέναν, οι πιθανότητες για εγκληματική ενέργεια αυξάνονταν.

Την είδηση επιβεβαίωσε η Αστυνομία, μετά την εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή που κλήθηκε και έφτασε άμεσα στο σημείο. Αμεσα έτρεξαν οι διαδικασίες για την ταυτοποίηση της σορού, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε, προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες από την Αστυνομία.

«Το παιδί μου»: Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου μαθαίνει ότι εντοπίστηκε η σορός του

Είναι η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου μαθαίνει ότι εντοπίστηκε η σορός του παιδιού της στο Μεσολόγγι. «Το παιδί μου», ουρλιάζει και καταρρέει...

Η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη Κούτσικου ανατριχιάζει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, η σορός του Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια, εκεί όπου είχαν εστιαστεί οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 31χρονου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, την ώρα που η οικογένεια ενημερώνονταν για την ύπαρξη στοιχείου, αυτοκίνητα της πυροσβεστικής και τρία συμβατικά οχήματα έφτασαν στο σημείο των ερευνών.

Η Ελληνική Αστυνομία και η Πυροσβεστική είχαν περάσει ξανά από το συγκεκριμένο σημείο και δεν είχαν εντοπίσει τη σορό του 31χρονου, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα στις Αρχές.