ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποκάλυψη newsbomb για τον 56χρονο: Τι ισχυρίστηκε για την ασέλγεια στην κόρη της συντρόφου του

Αποκάλυψη newsbomb για τον 56χρονο: Τι ισχυρίστηκε για την ασέλγεια στην κόρη της συντρόφου του

Το newsbomb φέρνει στο φως τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε στις αρχές για τις πράξεις του σε βάρος του 16χρονου σήμερα κοριτσιού.

Μετά απ’ όσα έκανε στο παιδί τώρα ρίχνει τις ευθύνες σε εκείνο και αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό που έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια που διατηρούσε σχέση με την μητέρα του κοριτσιού.

«Εγώ το μεγάλωσα αυτό το παιδί από ενός έτους. Το είχα σαν παιδί μου, το ξέρω από μωρό. Παραδέχομαι την πράξη μου όμως όλα έγιναν με την συναίνεση της… Δεν την άγγιξα από τα 8 της χρόνια. Όλα ξεκίνησαν από τον Σεπτέμβριο».

Ενώ συνέχισε υποστηρίζοντας πως ασέλγησε σε βάρος του παιδιού 5 φορές από τον Σεπτέμβριο, μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν όλοι μαζί, κυρίως βραδυνές ώρες κι όταν η σύντροφός του κοιμόταν.

Ο 56χρονος είχε κάνει πλύση εγκεφάλου στην ανήλικη. Της έστελνε χυδαία μηνύματα και φωτογραφίες. Το κορίτσι αποκάλυψε τα πάντα σε μια φίλη της η οποία την παρότρυνε να μιλήσει στην αστυνομία και να καταγγείλει τον εφιάλτη της όπως και έπραξε. Η μητέρα της σοκαρισμένη δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα κατήγγειλε η κόρη της λέγοντας ότι «εγώ πιστεύω το παιδί μου».

Ο 56χρονος ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης ζήτησε συγνώμη για την πράξη του και δήλωσε μετανιωμένος αφού πρώτα κατέστρεψε τη ψυχή ενός παιδιού.

Στο χωριό του στη Βόρεια Ήπειρο όλοι είναι παγωμένοι. Έβλεπαν έναν άνθρωπο ήρεμο ο οποίος ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για τίποτα και ξαφνικά ενημερώθηκαν για το τέρας που έκρυβε μέσα του.

Ο άνδρας στο παρελθόν διατηρούσε περίπτερο ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος. Δεν έχει παιδιά από άλλο γάμο.