Συναγερμός στα Εξάρχεια: Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε πολυκατοικία - Τι ερευνούν οι Αρχές
Η έκρηξη που ακολούθησε προκάλεσε φθορές στην πρόσοψη της εισόδου
Snapshot
- Άγνωστοι τοποθέτησαν έναν ή δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια μετά τα μεσάνυχτα.
- Η έκρηξη προκάλεσε υλικές ζημιές στην τζαμαρία και τα μάρμαρα της πρόσοψης της εισόδου.
- Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί από το περιστατικό.
- Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες και τα κίνητρα της επίθεσης.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, κυρίως στην τζαμαρία και στα μάρμαρα της εισόδου, ενώ για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση από την αστυνομία.
Το συμβάν καταγράφηκε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Δεληγιάννη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστα άτομα τοποθέτησαν έναν ή και δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς που αποτελούνταν από γκαζάκια στην είσοδο του κτιρίου.

Η έκρηξη που ακολούθησε προκάλεσε φθορές στην πρόσοψη της εισόδου, σπάζοντας την τζαμαρία και προκαλώντας ζημιές στα μάρμαρα.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ οι αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τις συνθήκες και τα κίνητρα της επίθεσης.