ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έκρυβε το καλάσνικοφ σε ξενοδοχείο απέναντι από το μπαρ;

Έκρυβε το καλάσνικοφ σε ξενοδοχείο απέναντι από το μπαρ;

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αρχών με σκοπό να εξακριβωθεί αν ο «μακελάρης» του Μικρολίμανου είχε κρύψει το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησε τη νύχτα που σκόρπισε τον τρόμο και τραυμάτισε 15 άτομα, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής απέναντι από το μπαρ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φαίνεται να υποστηρίζει πως αναγνωρίζει το πρόσωπο του δράστη και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο 31χρονος Αλβανός να διέμενε τη νύχτα του συμβάντος(22-11-2014) στο ξενοδοχείο.

Κλιμάκια της Αστυνομίας έχουν συλλέξει γενετικό υλικό το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακό έλεγχο, ενώ ταυτόχρονα εξετάζεται οπτικό υλικό από κάμερες στο κτήριο του ξενοδοχείου.

Την ίδια στιγμή στυνομικοί εξακολουθούν να «χτενίζουν» την Αττική προσπαθώντας να εντοπίσουν πιθανά κρησφύγετα όχι μόνο του Αλβανού «πιστολέρο» αλλά και των συνεργών του, ενώ έχουν στήσει μπλόκα στα σύνορα με την Αλβανία και σε αεροδρόμια.

Το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, είναι ο καταζητούμενος δράστης να κρύβεται σε διαμέρισμα στην περιοχή του Πειραιά.

Σχετικές ειδήσεις