ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σύλληψη Βραζιλιάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ποσότητα κοκαΐνης

Σύλληψη Βραζιλιάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ποσότητα κοκαΐνης

Ένας Βραζιλιάνος, ηλικίας 38 ετών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στην χώρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/3/2015) στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια. Οι αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στην Ελλάδα από το Σάο Πάολο μέσω Ντουμπάι.

Ο Βραζιλιάνος, μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 5 κιλών και 940 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά ήταν μέσα σε τσάντα και σε πέντε μεταλλικά κουτιά στο εσωτερικό των οποίων υπήρχαν κάλτσες και εντός αυτών (292) ανισοβαρείς αυτοσχέδιες κυλινδρικές συσκευασίες, περιτυλιγμένες αεροστεγώς με μονωτική ταινία

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα ο 38χρονος Βραζιλιάνος είναι μέλος ευρύτερου κυκλώματος, διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς χώρες της Ευρώπης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις