ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φθιώτιδα: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους απαγωγείς 15χρονου μαθητή

Φθιώτιδα: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους απαγωγείς 15χρονου μαθητή

Οι απαγωγείς είχαν αρπάξει το παιδί την ώρα που πήγαινε στο φροντιστήριο, την Παρασκευή (22/05) και ζήτησαν αρχικά 200.000 ευρώ για να το επιστρέψουν στην οικογένειά του.

Οι δράστες πλησίασαν το παιδί, το άρπαξαν και το οδήγησαν με τη βία σε ένα λευκό βαν όπου το κράτησαν με δεμένα χέρια και μάτια για δύο περίπου ώρες, κάνοντας βόλτες στους δρόμους κι ενώ επικοινωνούσαν με τους γονείς του για τα λύτρα.

Αρχικά ζήτησαν 200.000 ευρώ απαιτώντας να μην εμπλακεί η Αστυνομία αλλά όταν οι γονείς του παιδιού ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν τόσα χρήματα, οι απαγωγείς έπεσαν τελικά στις 12.000.

Πληροφορίες του lamiareport.gr αναφέρουν ότι όσο περνούσε η ώρα και συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις, οι απαγωγείς διαφωνούσαν μεταξύ τους για το ποσό των λύτρων ενώ ακούγονταν να έχουν πανικοβληθεί.

Τελικά, άφησαν το παιδί στη θέση «Δεξαμενή» στις Λιβανάτες αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το έκαναν γιατί πήραν τα λύτρα ή γιατί φοβήθηκαν ότι τους αναζητά η Αστυνομία.

Τώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε στην απαγωγή και ότι είναι πλέον θέμα χρόνου να βρει το εγκληματολογικό τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών.

Οι ίδιες πηγές, συνδέουν τους απαγωγείς με μια απόπειρα ληστείας που είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι της οικογένειας, όπου και έχουν καταγραφεί τα πρόσωπά τους από τις κάμερες ασφαλείας.

Σχετικές ειδήσεις