ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: 37χρονος είχε ληστέψει τρεις τράπεζες

Ηράκλειο: 37χρονος είχε ληστέψει τρεις τράπεζες

Τρεις υποθέσεις ληστειών που είχαν διαπραχθεί σε τράπεζες στην περιοχή του Ηρακλείου εξιχνιάστηκαν, με την ταυτοποίηση του 37χρονου δράστη τους.

Όπως έκανε γνωστό η Αστυνομία, ο 37χρονος δράστης που είναι από τα Δαμάνια Ηρακλείου, είχε διαπράξει τρεις ληστείες σε τράπεζες, στις 11/5, 19/6 και 21/8, στην πόλη του Ηρακλείου και σε περιοχή του Δήμου Αρχανών - Αστερουσιών.

Υπό την απειλή όπλου και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο 37χρονος είχε μπει αρχικά στο υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, στη Λεωφόρο Κνωσού και λίγες ημέρες αργότερα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επί της Δημοκρατίας και πρόσφατα στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Πεζά, αποσπώντας διάφορα χρηματικά ποσά.

Ο 37χρονος κατηγορείται επίσης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς, με τις σε βάρος του σχηματισθείσες δικογραφίες, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Σχετικές ειδήσεις