ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο: Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για παράνομη οπλοκατοχή

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο: Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για παράνομη οπλοκατοχή

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από το πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή γνωστό τραγουδιστή και επιχειρηματία του νησιού.

Ο 42 χρόνος Γιώργος Δασκαλάκης συνελήφθη από αστυνομικούς έξω από το σπίτι της εν διάσταση συζύγου του το βραδύ της περασμένης Κυριακής καθώς στην κατοχή του βρέθηκε όπλο για το οποίο δεν υπήρχε άδεια οπλοκατοχής.

Όπως έγινε γνωστό ο Ρόδιος καλλιτέχνης είχε πάει στο σπίτι οπού μένει η γυναικά για να δει τα 2 παιδιά του. Τα προβλήματα μεταξύ των πρώην συζύγων έχουν προκαλέσει ένταση το τελευταίο διάστημα καθώς η επιμέλεια των 2 ανήλικων παιδιών και οι επαφές με τον πατερά τους αποτελεί σημείο τριβής.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο που οδηγήθηκε την Δευτερά ισχυρίστηκε ότι:

«Πήγα να δω τα παιδάκια μου απλά. Δεν τα είχα δει εκείνη την ημέρα. Ότι είχα ένα παράνομο όπλο πάνω μου, ναι. Όχι όμως στο χέρι μου. Μέσα στην τσάντα μου!».

Ο ίδιος δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά εξήγησε ότι ούτε στιγμή δεν το έστρεψε εναντίον της πρώην συζύγου του.

Ο 42χρονος καλλιτέχνης – επιχειρηματίας εξήγησε, δε, ότι δεχόταν απειλές και είχε πέσει θύμα κλοπής στο παρελθόν, κάτι που τον είχε φοβίσει και τον είχε κάνει να πάρει το περίστροφο για την προσωπική του ασφάλεια. Επιπλέον λόγω του γεγονότος ότι διατηρεί επιχείρηση στην παράλια της Ρόδου κουβαλά το όπλο μαζί του για ασφάλεια καθώς κυκλοφορεί πολλές φορές νύχτα με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ο συνήγορος του υποστήριξε στο δικαστήριο ότι το όπλο είναι ένα παλιό οικογενειακό κειμήλιο το οποίο έχει ο τραγουδιστής από τον πατερά του.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον Ιανουάριο του 2018.

Σχετικές ειδήσεις