ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στη Λάρισα: Συνταξιούχος αστυνομικός κατηγορείται ότι έκανε σεξ με ανήλικες αδελφές

Σοκ στη Λάρισα: Συνταξιούχος αστυνομικός κατηγορείται ότι έκανε σεξ με ανήλικες αδελφές

Για παιδική πορνογραφία συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (8/12) ένας συνταξιούχος αστυνομικός, από πρώην συναδέλφους του της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την οικονομική κατάσταση ανήλικης και δίνοντάς της χρήματα πέτυχε να έχει μαζί της ερωτικές επαφές. Το ίδιο πέτυχε και με την αδελφή της ανήλικης, μόνο που εκείνης δεν της έδινε χρήματα αλλά… χώρο για να ικανοποιεί με εχεμύθεια, κάνοντας τα «στραβά μάτια» δηλαδή, άλλες επιθυμίες του μικρού κοριτσιού.

Όλα αυτά – σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες – συνέβαιναν πριν χρόνια ενόσω δηλαδή ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Ασφάλεια Λάρισας και μάλλον δεν είχε φαντασθεί πως θα ερχόταν η ώρα που θα συλλαμβανόταν από συναδέλφους του.

Αστυνομικοί λοιπόν της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τον τελευταίο καιρό, ερευνούσαν καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο 60χρονος σήμερα συνταξιούχος αστυνομικός, πριν χρόνια, είχε ερωτικές επαφές με ανήλικα κορίτσια που δύο εξ αυτών ήταν αδελφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικες αδελφές ήταν 15 και 17 ετών ενώ ο πρώην αστυνομικός φρόντιζε να φωτογραφίζει τις ερωτικές του πράξεις με τις ανήλικες.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, στο πλαίσιο της έρευνας έκαναν έφοδο στο σπίτι του 60χρονου στη Λάρισα, συλλαμβάνοντας τον ίδιο και κατάσχοντας φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και κάρτες μνήμες.

Ο συλληφθείς διατηρούσε μάλιστα και φωτογραφίες από τις ερωτικές του πράξεις με τις ανήλικες με αποτέλεσμα να συλληφθεί, μεταξύ άλλων, για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Στο πλαίσιο της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ., που βρίσκεται οε εξέλιξη, αναμένεται να εξετασθεί επίσης και η ηλικία άλλου, τρίτου κοριτσιού, φωτογραφίες του οποίου βρέθηκαν στο ίδιο υλικό. Να σημειωθεί πως από την ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκε και ένας σκληρός δίσκος υπολογιστή, προκειμένου να ερευνηθεί το περιεχόμενό του.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγή: onlarissa.gr/Εφημερίδα Ελευθερία

Σχετικές ειδήσεις