ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Σατανική γυναίκα έπνιξε με κασκόλ την... πρώην του άντρα της

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Σατανική γυναίκα έπνιξε με κασκόλ την... πρώην του άντρα της

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που αξιολογεί η ΕΛ.ΑΣ. στο φριχτό έγκλημα που έγινε σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα

Όπως αποδείχθηκε το κίνητρο της γυναίκας δολοφόνου ήταν η ζήλια.

Η 27χρονη από το Μπαγκλαντές δολοφόνησε και στη συνέχεια τύλιξε με σεντόνι και σακούλες το πτώμα της 48χρονης ερωτικής αντιζήλου της και την έκρυψε κάτω από το κρεβάτι της, στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα στις 26 Οκτωβρίου.

Το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση μέχρι και το 2013 με τον 35χρονο Μπαγκλαντεσιανό σύζυγο της δράστιδος, την οποία χώρισε και στη συνέχεια παντρεύτηκε την 27χρονη.

Αν και δεν έχει διαπιστωθεί εάν συνέχιζαν να έχουν ακόμα σχέσεις το θύμα και ο 35χρονος, η σύζυγος του 35χρονου τον ζήλευε παράφορα και πίστευε ότι την απατούσε με την πρώην σύντροφό του με την οποία δούλευαν μαζί σε ραφείο στην Ομόνοια.

Το ραντεβού του θανάτου - Την έπνιξε με ένα κασκόλ

Έτσι λοιπόν έκλεισε ραντεβού με το θύμα στο σπίτι της για να μιλήσουν και εκεί της επιτέθηκε με ένα ατμοσίδερο με το οποίο την χτύπησε στο κεφάλι και την άφησε αναίσθητη και στη συνέχεια της έκλεισε το στόμα και την έπνιξε.

Μόλις κατάλαβε την πράξη της την τύλιξε με σεντόνι και με σακούλα το κεφάλι και την έκρυψε κάτω από το κρεβάτι της. Εντοπίστηκε τελικά από τον σπιτονοικοκύρη της που την αναζητούσε.
Για την υπόθεση, κατά την επίσημη παρουσίαση της εξιχνίασης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης δήλωσε:

«Στη συγκεκριμένη ανθρωποκτονία ήταν έντονο το στοιχείο της βίας, καθώς η σορός του θύματος είχε βρεθεί κάτω από κρεβάτι, το σώμα ήταν περιτυλιγμένο με σεντόνι, το κεφάλι είχε τοποθετηθεί μέσα σε νάυλον σακούλα και είχε περιτυλιχθεί με κασκόλ, τα χέρια και πόδια ήταν δεμένα και ο λαιμός ήταν περιδεδεμένος με φουλάρι.
Από τη γενικότερη ανάλυση της «σκηνής» του εγκλήματος, σε συνδυασμό με τα επιμέρους αξιολογικά στοιχεία, που συνέθεταν τη μορφολογία της συγκεκριμένης υπόθεσης, προσανατολιστήκαμε στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο του θύματος, προκειμένου να προσδιορίσουμε τον «κύκλο» των υπόπτων και να σχηματοποιήσουμε το περίγραμμα της υπόθεσης».