ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στον εισαγγελέα ο σύντροφος της 77χρονης που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στον Άγιο Παντελεήμονα

Στον εισαγγελέα ο σύντροφος της 77χρονης που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στον Άγιο Παντελεήμονα

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 80χρονος σύντροφος της 77χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το άγριο έγκλημα έλαβε χώρα σε διαμέρισμα στην οδό Κοδριγκτώνος 35, με τις λεπτομέρειες της δολοφονίας να σοκάρουν.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή ο γιος της μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν είχε νέα από την μητέρα του και την αναζητούσε για να την εντοπίσει τελικά νεκρή.

Μετά από λίγες ώρες και την κατάθεση του παιδιού της, εντοπίστηκε και προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο 80χρονος σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να πάσχει από άνοια. Αστυνομικές πηγές τονίζουν πως οι πρώτες ενδείξεις καταδεικνύουν πως την έπνιξε με μαξιλάρι στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της, όπου εντοπίστηκε νεκρή με τραύματα στο κεφάλι από το γιο της.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ενώ από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των Αρχών έπεσαν πάνω στο σύντροφο της ηλικιωμένης, με τον οποίο συζούσαν.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής βρήκαν επίσης και ένα χειριστήριο τηλεόρασης, το οποίο είχε πάνω του αίματα. Ωστόσο, μετά την αστυνομική έρευνα απεδείχθη πως η ηλικιωμένη δέχτηκε χτυπήματα από τηλεκοντρόλ και στη συνέχεια ο σύντροφός της φέρεται να την έπνιξε με μαξιλάρι.

Ο άνδρας, που οδηγείται οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα, πάσχει από άνοια και μέχρι τώρα δεν έχει δώσει πληροφορίες για το άγριο έγκλημα. «Λέει ασυνάρτητα πράγματα και τονίζει πως δεν ξέρει τι έχει συμβεί», ανέφεραν στον Ελεύθερο Τύπο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Έλληνες στρατιωτικοί: Αυτό είναι το «κλειδί» για την απελευθέρωσή τους (vid)

Σχετικές ειδήσεις